Buna.
Chestia asta depinde de gusturile fiecaruia. Deci aceasta "intrebare" nu-si are rostul aici.
Si atunci de ce o mai postezi? Si nu veni cu un raspuns de genul 'ca asa am eu chef'.
Vreau sa vad ce zic altii draga! ca asa ai tu cef ca asa am si eu chef sa vin cu un raspuns de asta Probleme? Si nu mai comenta!
Parca TPU era un site unde oamenii se ajuta intre ei, daca vin tot felul de copile de 11-12 ani sa puna intrebari tampite ca asta, se duce totul de rapa.
Nici eu nu am 11-12 ani, si nici mai putin.
Dar tu cam de varsta asta te comporti. Copile ca tine sunt foarte multe in tara asta, ceea ce e foarte trist. Macar nu scrii cocalareste, chestia asta o apreciez.
Si te rog nu mai imi zice 'draga'.
Dar scuze. daca pun intrebari de astea tu nu te bagi. Te enerveaza nu mai raspunde. Numi baga in seama intrebare.
Dar de ce sa nu spun ce ma enerveaza? Sa stau si sa inghit prostia? Sa stii ca parerile nu sunt doar pozitive, ci si negative Dar nu vreau sa lungesc discutia asta fara sens, eu voiam doar voiam sa spun ca nu inteleg rostul intrebarii, daca m-am facut inteleasa sau nu, asta este.