,,In puii mei ''e tare rau mai ales atunci cand zice,, Nu'stiu de'astea''
Romanii au talente singura emisiune romaneasca la care ma uit si care imi place.
Ma uit la It's a miracle with Roma Downey,Beyond chance, Toddlers and tiaras, Jon and Kate+8 si altele in genul.
Da imi place si mie In Puii Mei mai ales Nu stiu d-astea) sau Fernando sau Gogaie si Momaie)) sau stai sa ma gandesc ce mai era basescu). becali. Vanghelie.)
dar imi place si DPT si Romanii au talent.
funda?
Nu ma uit la TV, am renuntat de mult timp la acest lucru. Mi-e scarba cand vad tot felul de ca*aturi la TV doar ca sa faca rating, aduc tot felul de panarame, mascote si idioti. N-am mai vazut de mult timp o emisiune din care sa inveti ceva. Uni sunt chiar platiti ca sa se faca de ras, fiindca romanu e prost si se uita. Mai dati si voi pe TVR1, TVR Cultural, etc... Cultivati-va dragi romani, fiindca asa tot la acelasi nivel o sa ramanem, dar din cate vad e din ce in ce mai rau in Rromanica.
Cat despre emisiunele de divertisment, gen "In puii mei" n-am nimic de comentat. Bendeac e cel mai tare, un actor ca si el mai rar.
Salut!
Mie imi plac urmatoarele emisiuni: Romanii au talent, Miss fata de la tara, Cireasa de pe tort si Te pui cu blondele. Doar la acestea ma uit si sunt preferatele mele!
Tot in puii mei :P... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711