Nu spun numele acestui film pentru ca ai o poza cu el si ca din intrebarile tale iti place. Spun ca imi place filmul Titanic deoarece m-a impresionat si ca din toate filmele vizionate de mine Titanic mi-a dat lacrimi.Este un film frumos dar din pacate a fost si real.Pacat ca trebuia sa fie povestea lui Rose si Jack adevarat dar Jack sa nu moara.
Imi pare rau ca acest film superb a avut un final trist.
Titanic
m-am uitat si ieri si azi pe pro tv si am plans la final
l-am vazut de n ori insa nu ma pot opri din plans atunci cand vad scena in care Rose ii da deumul lui Jack in apa
sau scena in care Rose se urca in barca de salvare insa pana la urma sare din ea si fuge inapoi la Jack
Pff
pai multe...
de groaza e "five girls" si "exorcizarea lu emily rose"
comedii-"miss march"
romance-"titanic"
drama-"Bo"
cam astea
The Duchess.
Viata nu e asa usoara. Iubirea nu vine cand vrea si cum vrea. n-a fost nici atunci. nici acum.
Filmul "Candy"
Ma impresionat foarte mult ideea e un fel de mesaj in acest film... un mesaj pe care nu il poti ignora!
Harry Potter-toate seriile si Stapanul inelelor-fratia inelelor. cele doua turnuri si intoarcerea regelui
Buna
Cel care m-a emotionat foooooarte mult a fost Titanicul
Te emotioneaza extrem de mult
De aceea il vad cu mare place de fiecare data cand il difuzeaza
Take care!
Cel mai impresionant a fost titanicul...asa de romantic si totusi asa de trist... pacat ca a fost caz real si au murit atatia oameni
Titanic, ers in vara si un serial coorean cronicile frumoasei luptatoare
(a fost fffffffffffff trist mai ales finalu) si cam atat
Titanic, Hostel 2, American pie, Adevaratul mos craciun, Skeleton crew... si cel care m-a impresionat a fost Titanic Fundaa?
Mi-au plăcut mai multe...
Alice in Wonderland,
Before sunset
Before sunrise
Closer
Down with love
Notes on a scandal
Time traveler’s wife
If only (2004) - mai ales...
Xoxo, AlerimxD.
Cel mai mult imi place Titanicul, da ar mai fi si If only (tot o poveste superba de dragoste, ti-l recomand), ar mai fi Twilight (toate seriile, dar este mai modern) si as mai zice The like house.
Ar mai fi o multime de filme impresionate pe care le ador:X
Titanic :-x
Twilight :-x
Dar mai mult Titanic deoarece m-a impresionat foarte mult povestea de dragoste dintre Rose si Jack dar e trist ca se sfarseste asa de repede
Am plans la acest film si as putea sa il revad orcand
My sister's keeper ( viata pentru sora mea)
bineinteles, cartea e de 1000 de ori mai impresionanta.
Titanic. povestea de dragoste dintre Jack si Rose este cu adv. impresionanta:X
Titanic il iubesc si, nu cred ca e unul mai frumos, e de 5 stele si nu e de mirare ca a castigat 11 premii oscar.adica povestea lui jack si rose pacat ca in film a murit jack.