| Stefy2404 a întrebat:

Care este personajul vostru preferat masculin din The vampire diaries? Dar feminin? Si cu cine credeti ca va ramane Elena?

Răspuns Câştigător
| Miruna1279 a răspuns:

Salut! happy
Personajul masculin: Damon Salvatore love struck
Personajul feminin: Elena Gilbert/Katherine Pierce love struck
LUMEEE! Ati citit toate cele 5 carti aparute sau doar pana la Reuniunea! raised eyebrows Nu mai dezinformati populatia! laughing In cartea a 5-a deja se apropie de Damon, iar la descrierea de la cartea a 6-a scrie ca Elena isi pune intrebarea,, Cu ce frate Salvatore ar trebui sa fiu"? Asa ca exista o sansa cititi toate cartile si apoi vorbiti! In serial e cam ambigua treaba... sper ca va fi Delena si Stefrine! happy Funda? big grin

8 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Damon clar.love struck
Eu stiu ca ramane cu Stefan.

| Tera a răspuns:

Personajul masculin preferat este: Damon, iar cel feminin Elena. In carte Elena va ramane cu Stefan si cred ca si in serial, oricum se potrivesc; x

| Mjdolhfi a răspuns:

Personajul preferat masculin: Damon Salvatore
Personajul preferat feminin: Elena Gilbert
Eu sper ca Elena sa ramana cu Stefan.

| Lexii a răspuns:

Personajul meu preferat masculin este: Damon (este asa hot day dreaming am 2 postere cu el pe usa mea de la intrareblushing il ador!)
Feminin: Katherine (filmul a devenit mult mai interesant de cand a aparut personajul ei)

Elena va ramane cu Stefan pentru ca filmul sa aiba un final fericitbatting eyelashes. Ei chiar se potrivesc.
Eu mi-as dori ca si Damon sa ramana cu Katherine. Ar face un cuplu mortal!
pup si un an nou fericit!

| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

Matt, dar fiinta neumana, Tyler
iar fata, Caroline

| PeAcE a răspuns:

Masculinbig grinemonlove struck

Feminin:Katerine(chiar daca e malefica mie imi place foarte mult)

Sunt destul de sigur\a ca va ramane cu Stefan pentru ca asa este normalhappy!

Un An Nou Fericit!

| MistikkGirl a răspuns:

1. Damon

2. Katherine (imi place stilul, privirea absolut tot). dar si Caroline. Dar Personajul pozitiv Elena

3. Elena v-a ramine cu Stephan, la sigur. chiar daca imi place de Damon dar...

| BiaBaaaaaa a răspuns:

Damon Normaal Si feminin Katherine... Sincer cred ca o sa ramana cu Stefan dar nu ar fi o idee rea cuplul Elena Damonlaughing