Noul serial 'Hannibal' se incadreaza perfect in toate cerintele tale.E inspirat din povestea personajului Hannibal Lecter, si din primele episoade urmarite [ca o fana inraita a genului] am numai cuvinte de lauda.
Il poti vedea pe AXN luni de la 22:00, sau pe net, cum iti convine. Oricum, iti garantez ca o sa-ti placa, e foarte bine construit din toate punctele de vedere.
Iti recomand ceva,dar daca est inrait al genului banuiesc ca ai auzit, desi nu strica sa incerc, The mentalist.e foarte interesant serialul, o sa-ti dai seama de la primul episod! si e in coordonanta cu gusturile tale, sper sa gasesti ceva interesant la el!
A aparut un serial nou care se numeste The following. Il gasesti pe 990. ro.
Si ar mai fi cum a zis si Mamboo, the mentalist sau daca te pasioneaza stinta, incearca CSI Miami, NY, NCIS, etc...
Chiar crezi ca nu m-am uitat? am asteptat 1 luna de zile sa inceapa n-am pierdut 1 minut din el e foarte bine facut si actori sunt buni si ca sa zic asa Hannibal a fost mereu psihopatul meu favorit pentru ca este complet dintre toate filmele. Oricum Mersi daca mai sti altceva in gen asta sa ma anunti o seara buna
DnIon întreabă: