Catelusii si pisicurtele sunt dragalase si micute unele si sunt un bun animal de companie
Anime sau animale?
Poi anime...Naruto:X este super imi place la nebunie abia astept sa-l vad azim-a impresionat ca are si actiune si drama, prietenie si putina iubire pe alocuri.si mult sf.
Animale:pisicuta:X
Vad ca toata lumea a spus ceva despre animale... dar eu am inteles anime.:_/
MIe imi plac mult de tot porcusorii de guineea.Sunt mici, pufosi si foarte foarte draguti.Au nevoie de muuulta atentie si sunt foarte curati! Uneori faci lucruri amuzante. Dar, ceea ce nu imi place la ei este ca lasa par peste tot unde merg. Dar, asa in rest sunt foarte simpatici si foarte neastamparati.Acest animalut se potriveste la cineva ce este singur la parinti(ma refer la un copil mai mic).
Vai ce idiotzi sutnetzi. ea scrie animeuri(filme animate), si voi ziceti animale... ce cap de scoica aveti
Catelul-deoarece este dragalash(majoritatea) te poti juca cu el sa iesi in parca sa alergi cu el sa dormi cu el
Cateii deoarece sunt dragalasi, jucausi, te ajuta, si cainii de obicei sunt cei mai buni prieteni ai omului
PISICA:
imi place pisica pentru ca este foarte frumoasa jucausa nu face galagie si isi iubeste foarte mult stapanul si ii place cand o scarpini la gat
CAINELE:
si el este fooarte jucaus isi iubeste stapanul este intelegator si uneori iti salveaza viata de la intrusii care iti intra in casa
cateii iti provoaca fericiri
pls funda:*
Animalele mele preferate sunt cainele si calul.Caini cand sunt mici sunt ff dragalasi si cai pe care i-am calarit sunt super, defiecare data cand plec la tara stau mereu cu animalele, numai eu sunt prin toata curtea mai mereu cainele pe langa mine si eu pe langa cal. Poate parea ciudat dar asa fac pentru ca sunt animalele mele preferate!
Caini! Deoarece e spune:Sa-mi traiasca stapanul sa-mi dea si nie o bucata de paine!
Cand pisica zice:Sa ramana stapanul orb sa-i iau mancarea din farfurie!
nu situ daca e adevarat dar asa se zice! Este o zicatoare. fundita?