| Dennys1521 a întrebat:

Care sunt cele mai geniale filme pe care le-ati vazut? ceva horror, acctiune

Răspuns Câştigător
| ReiVaN a răspuns:

Pai cel; mai psihologic film e clar The Shining pentru mine.( e horror-drama)
Nu exista tara pentru batrani, Pulp Fiction, Leon, The Shainksawn Redemptation sunt foarte foarte tari.
ultimul dintre cele care ti le-am enumerat ( inchisoarea ingerilor pe romaneste ) e considerat cel mai bun film ever si pe imbd.com are cea mai mare nota si cele mai multe voturi.
De asemenea Nasul e un film bun.
Eu ti-am recomandat filmele astea, pentru ca sunt considerate cam celemai bune ever.
nu vreau sa crityic pe ceilalti dar sincer.saw? devil`s diary ( jurnalul diavolului), X men, capitan america? alea sunt filme comerciale, pentru care iti trebuie o gandire 0.

9 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Uite aici filme geniale http://www.imdb.com/chart/top.Am vazut o mare parte din ele, sunt pe merit notele.

| kittykat a răspuns:

Cel mai genial film de actiune pe care l`am vz recent este thinking The Expentables big grin insa maia m si :
Thor
X-men toata seria
Capitan America
Ucenicul vrajitor.etc

Cel mai recent film horror este : Mirrors si 1 si 2 insa am mai vz sh:
The nightmare on the Elm street
fredy
The Childrens
drag me to hill
Heartless
astea sunt alea putin care merita vazute restul sunt asa la vrajeala laughing))

Bafta

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Te superi daca iti dau un serial?

Iti recomand Dexter(60 de episoade, deocamdata devil ).
E horror, actiune si are o psihologie GENIALA!

Sper ca te-am ajutat happy love struck

| Vanyum a răspuns:

Law abiding Citizen, Unknow, Taken, Strange case of Benjamin Button, The next three days, Shutter Island, Limitless, Source Code... genul de filme care arata ca puterea de gandire a omului nu arata limite.

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Thor,SAW toate seriile,Paranormal activity,The Crazies,Devil, Underworld Rise of the lycans, Limitless.

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Saw(primele 4 parti), Cele 13 fantome si desigur nu in ultimul rand Jurnalul Diavolului sunt filme horror extraordinare la care nu te plictisesti poti sa le vezi de N ori

| Zap a răspuns:

Cel mai tare film (combina si cele doua genuri actiune si horror) I am legend [funda :X?]

| Crinutzaaa a răspuns:

Mirrors tongue

| LalaMarye a răspuns:

Twilight