| 13cris a întrebat:

Care sunt filmele voastre preferate cu Johnny Depp si de ce? Eu nu pot alege unul... vreau sa le vad pe toate! Insa pana acum am vizionat doar : toate partile din Piratii din Caraibe, Cry-Baby, Sweeney Todd, Finding neverland, A Nightmare on Elm Street, Secret Window, Turistul, Calaretul fara cap, Charlie and the chocolate factory, Once upon a time in mexico, Edward Scissorhands, Chocolat si cam atat! care mai sunt cele mai bune filme ale lui? ce imi recomandati? Il iubesc pe actorul asta! Si trebuie sa recunoasteti... are talent!

10 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

Nu numai că este foarte talentat, dar este și cel mai bine plătit actor la ora actuală. De asemenea, deține titlul pentru cel mai frumos bărbat din lume (al doilea an consecutiv).
Uite alte filme care mi-au plăcut, în afară de cele menționate de tine: Fear and Loathing in Las Vegas (1998), Blow (2001), From Hell (2001), Public Enemies (2009), Donnie Brasco (1997), Don Juan DeMarco (1994), The Rum Diary (2011).
Numai bine!

| 13cris explică (pentru Diabolique):

Am vazut cam jumatate din From Hell si cum ne-am obisnuit Johnny e foarte dragut chiar si in cele mai dezgustatoare ipostaze! Ramane sa vad restul filmului dar si cele propuse de tine! big grin mersi si mai astept si alte pareri

| Diabolique a răspuns (pentru 13cris):

După ce-l termini, îți recomand să vezi „Blow" prima dată. E preferatul meu dintre filmele menționate mai sus și este inspirat din fapte reale. De asemenea, joacă și Penelope Cruz, care face un rol de excepție.
O seară faină în continuare!

| 13cris explică (pentru Diabolique):

Chiar acum am pus la incarcat filmul "Donnie Brasco"... insa "Blow" e urmatorul pe lista meawinking

| pwp a răspuns:

Si eu il iubesc :X
Iar preferatul meu e ''Piratii din Caraibe''. Jack Sparow are o atitudine bestiala!

| iowa a răspuns:

Acum lucreaza la un film nou. Dark Shadows se cheama si directorul e tim burton.sunt sigur ca-l cunosti. directorul filmului sweeney todd si altele cu depp.

| 13cris explică (pentru iowa):

Eu stim ca filmul e deja gata! big grin Abia astept sa apara sa il pot vedea... momentan ma multumesc cu trailerul happy

| Allya a răspuns:

Piratii din Caraibe...

| 13cris explică (pentru Allya):

As vrea, daca nu cer prea mult, sa argumentezi raspunsul dat! si mei imi place foarte mult Piratii din Caraibe, toate partile! Sper sa apara si partea a 5-a!

Răspuns utilizator avertizat