Si eu il iubesc :X
Iar preferatul meu e ''Piratii din Caraibe''. Jack Sparow are o atitudine bestiala!
Acum lucreaza la un film nou. Dark Shadows se cheama si directorul e tim burton.sunt sigur ca-l cunosti. directorul filmului sweeney todd si altele cu depp.
Nu numai că este foarte talentat, dar este și cel mai bine plătit actor la ora actuală. De asemenea, deține titlul pentru cel mai frumos bărbat din lume (al doilea an consecutiv).
Uite alte filme care mi-au plăcut, în afară de cele menționate de tine: Fear and Loathing in Las Vegas (1998), Blow (2001), From Hell (2001), Public Enemies (2009), Donnie Brasco (1997), Don Juan DeMarco (1994), The Rum Diary (2011).
Numai bine!
Am vazut cam jumatate din From Hell si cum ne-am obisnuit Johnny e foarte dragut chiar si in cele mai dezgustatoare ipostaze! Ramane sa vad restul filmului dar si cele propuse de tine! mersi si mai astept si alte pareri
După ce-l termini, îți recomand să vezi „Blow" prima dată. E preferatul meu dintre filmele menționate mai sus și este inspirat din fapte reale. De asemenea, joacă și Penelope Cruz, care face un rol de excepție.
O seară faină în continuare!
Chiar acum am pus la incarcat filmul "Donnie Brasco"... insa "Blow" e urmatorul pe lista mea