| pwp a întrebat:

Care va place mai mult? Paul Wesley sau Ian Somerhalder? Justifica-ti!love strucklove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| Miяu a răspuns:

Nu pot alege dintre acestia :X

Sunt cei mai draguti tipi dar si Vampiri :X:X:X

Paul Wesley este mai tanar, putin mai ssensibil... Si imi place" mutra" lui cand il enerveaza Ian laughing

Pe cand Ian are privirea aia :X:X:Xbatting eyelashes Care da gata orice fata :X
Dar... Nu este prea romantic...

Nu stiu cum sunt ei in realitate... Dar in serial, asta e parerea mea :X

♥ Salvatore Brothers

6 răspunsuri:
| Bunny a răspuns:

Mie imi place mai mult Paul. nu pentru rol ci pentru cum pare in realitate. eu una il vad un tip mai romantic, sensibil. Ian pare mai degraba genu de o noaptelaughing. ca frumusete cred ca majoritatea fetelor ar vota pentru ianlaughing intr'adevar e foarte frumos si area privirea aia a lui de macho:Xlaughing dar eu l'as alege pe paul. imi place ce exprima cum gandeste, ce se citeste in ochii lui. cand il vad pe ian laughing) e ca si cum i'as citi gandurile"sex sex"laughing intelegi tu.tongue
tu pe cine preferi?

| BreeTanner a răspuns:

Team Paul[Stefan]4 ever:X:X:X...Il ADOOORR!:X:X
Romantic, mai sensibil, ochii verzi, parul atat de cool:XCorp bine lucrat:X:X
Familist, si deloc egoist.Si-a schimbat numele pentru. ca era greu de pronuntat pentru. altii care nu stiau, dar a cerut acordul familieai pentru. asta desi avea peste 18 ani.
Deci Paul, categoricc:X:X

| Optima a răspuns:

Ian, Ian si iar Ian. E atit de dragut nu am cuvinte. Paul insa nu-mi place pare un tip tacut si in plus e urit. Spre deosibire de Paul, Ian este mai atractiv cum a mai spus si bunny genul de barbat pentru o noapte, astia pe mine ma atrag big grin

| Gosh. a răspuns:

Imi plac amandoi...laughing
Ian.este misterios si are privirea aia. day dreaming
Iar Paul este.nu stiu.genul atent.

Sau poate am confundat prea mult persoanele cu personajele laughing
Mai stii... xD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ian. of. e atat se sexy si scump:X:X
si paul e dragutwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place mai mult Paul. nu pentru rol ci pentru cum pare in realitate. eu una il vad un tip mai romantic, sensibil. Ian pare mai degraba genu de o noaptelaughing. ca frumusete cred ca majoritatea fetelor ar vota pentru ianlaughing intr'adevar e foarte frumos si area privirea aia a lui de macho:Xlaughing dar eu l'as alege pe paul. imi place ce exprima cum gandeste, ce se citeste in ochii lui. cand il vad pe ian laughing) e ca si cum i'as citi gandurile"sex sex"laughing intelegi tu.tongue
tu pe cine preferi?

Întrebări similare