House M.D. -Îmi place obiectivitatea lui House. Nu se implică emoţional pentru a putea să trateze pacienţii cât mai bine.De asemenea, are şi umor.
Lie to me - Un serial despre microexpresii, ceea ce îmi place foarte mult.Sinceră să fiu, mă ajută şi în viaţa de zi cu zi, sunt mult mai atentă la ceea ce face persoana cu care vorbesc.
Grey's Anatomy - Din acest serial mai prind câte o idee despre medicină, e bine să ştii câte puţin din fiecare.
Serialele britanice sunt geniale! Misfits si Shameless trebuiesc vazute crede-ma Eu la Misfits ma uitam la un sezon la 2 zile iar Shameless am vazut si varianta britanica si US. Te strici de ras
Lie to me imi place si mie.de cand in ulmaresc am invatat chiar sa vad ce gandesc unii oameni din comportament
Si mai e un serial care imi place Prison break e un serial despre lupta pentru viata.merita vizionat
The Vampire Diaries-nu stiu cred ca sunt pasionata de supranatural, de aceea imi place si Teen Wolf sa stii ca te prind si sunt chiar interesante...
Da,ai dreptate! Mă voi uita la Prison Break, deocamdată vreau să termin cu Lie to me, mai am puţine episoade de vizionat. Partea urâtă e că eu mă uitam pe vplay ro şi acum nu-mi mai merge site-ul.Tu unde îl vizionezi?
Hmm. mi se pare interesant Lie to me. cate sezoane are?
Ps: nici mie nu imi merge vplay-ul si ma uit pe 990 ro la serialele mele. poate il gasesti acolo.
La ursupadora-cu Gabriela Spanic si Fernando Colunga.E vorba despre 2 femei gemene:una rea si una buna.Cand se cunosc aia rea o forteaza sa plece sa o inlocuiasca in casa ei.Acolo o asteapta aventurarestul afli cand o vezi.Merita vazut
Tierra de passiones-tot cu Gabi Spanic.
Betty cea urata(Yo soy Betty la fea)-preferata mea.Seful, din motive urgente, pune firma pe numele secretarei care e Betty(urata).Din frica de a pierde firma o cucereste pe naiva Betty care se indragosteste de el.Cu timpul si seful se indragosteste dar deja e prea tarziu ca Betty afla adevarul.Ea il tradeaza din razbunare in fata familiei lui si pleaca.Dar trebuie sa revina la firma ca sa o scoata din mocirla.Insa revine total schimbata(frumoasa). Restul vei afla
Pe seriaululmeu ro e un site bun dar uneori dureaza cam mult pana se incarca
Are 3 sezoane.Pentru că nu a avut o mare audienţă, l-a întrerupt şi a rămas cu 3 sezoane.Ce prostie, mie mi se pare genial serialul!
Are 3 sezoane
sezonu 1 13 ep
sezonu 2 22 ep
sezonu 3 13 ep
NU CRED! Am găsit Lie to me pe site-ul care l-ai menţionat! Nu ştiu cum să îţi mulţumesc ♥ ♥ ♥.
Friends pentru ca e comedie
La fel si la 2 and a half men
Spuernatural mi se par uneori foarte comici cei doi frati.
The vampire diaries unde imi place de Damon.
Mie mi se încarcă foarte bine.Mi-am îmbogăţit şi cultura de site-uri pentru seriale.Mersi,mersi,mersi!
N-ai pentru ce cred ca o sa ma uit si eu la Lie to me. mi se pare tare interesant
Sper să îţi placă. Cu siguranţă o să înveţi ceva folositor .
Pe Prison Break mi se pare cel mai genial si bine gandit serial, foarte bine realizat, Married with Children mi se pare cel mai caterinca serial de comedie care exista, Seinfeld niste glume foarte bine gandite, Friends are de toate: comedie, drama, putin romantic, si el bine gandit, si Supernatural pentru ca ma tine mereu cu sufletul la gura Succes!