Nu mi s-a parut mizerie, ci chiar reusit. Insa am crezut ca fac pe mine cand l-am vazut pe Tom Cruise in rol de vampir. Vazandu-l pe Tom tot in filme de actiune gen Mission Impossible, Top Gun, etc., iar apoi - asta cu vampirul - a fost un pic socant.
Dar e dragut filmul, are aerul acela de romantism, scenele sunt bine facute. As putea zice ca e un "stramos" al lui Twilight.
M-am speriat ingrozito, nu pot spune ca este o mizerie de film pentru ca orice film merita o sansa, chiar dac nu noi ii oferim sansa aceea si altcineva. Mie sincera sa fiu nu mi-a placut si m-am mai si speriat pe deasupra Stiu ca suna banal, dar sunt super sperioasa.
Filmul fu' interesant rau, mie mi-o placut, uita-te si tu putin, iar daca nu iti place, nu te mai uita. :-D
Nu, pun întrebarea asta post-film. L-am văzut acum o lună şi eram curioasă să văd dacă sunt singura care crede asta. Am şi argumente bineînţeles.
Exact la partea cu stramoşul seriei Twilight m-am gândit când am pus întrebarea. Oricum asta nu poate însemna niciodată ceva de bine.
La un moment dat, dupa ce te uit la sute sau mii de filme, nimic nu te mai surprinde. Toate par inspirate din altele si tot asa. Totul devine prea previzibil.
...Uhm, nu, nu poate însemna ceva de bine dacă ajungem să spunem că Twilight e ceea ce urmează pe arborele genealogic al filmelor.
anonim_4396 întreabă: