| MalleusMaleficarum a întrebat:

Câţi dintre voi aţi citit cartea sau aţi văzut filmul "Interviu cu un Vampir"? Nu că e o mizerie de carte/film?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi s-a parut mizerie, ci chiar reusit. Insa am crezut ca fac pe mine cand l-am vazut pe Tom Cruise in rol de vampir. laughing Vazandu-l pe Tom tot in filme de actiune gen Mission Impossible, Top Gun, etc., iar apoi - asta cu vampirul - a fost un pic socant.
Dar e dragut filmul, are aerul acela de romantism, scenele sunt bine facute. As putea zice ca e un "stramos" al lui Twilight.

6 răspunsuri:
| Cineva3 a răspuns:

M-am speriat ingrozito, nu pot spune ca este o mizerie de film pentru ca orice film merita o sansa, chiar dac nu noi ii oferim sansa aceea si altcineva. Mie sincera sa fiu nu mi-a placut si m-am mai si speriat pe deasupra laughing Stiu ca suna banal, dar sunt super sperioasa.

| claudia511 a răspuns:

Filmul fu' interesant rau, mie mi-o placut, uita-te si tu putin, iar daca nu iti place, nu te mai uita. :-D

| MalleusMaleficarum explică (pentru claudia511):

Nu, pun întrebarea asta post-film. L-am văzut acum o lună şi eram curioasă să văd dacă sunt singura care crede asta. Am şi argumente bineînţeles.

| MalleusMaleficarum explică (pentru anonim_4396):

Exact la partea cu stramoşul seriei Twilight m-am gândit când am pus întrebarea. Oricum asta nu poate însemna niciodată ceva de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

La un moment dat, dupa ce te uit la sute sau mii de filme, nimic nu te mai surprinde. Toate par inspirate din altele si tot asa. Totul devine prea previzibil.

| MalleusMaleficarum explică (pentru anonim_4396):

...Uhm, nu, nu poate însemna ceva de bine dacă ajungem să spunem că Twilight e ceea ce urmează pe arborele genealogic al filmelor.