| pceli2007 a întrebat:

Caut un serial mai vechi un șofer de taxi, arab cred ca era, iar actiunea se petrece undeva in America. de fapt in functie de clientul pe care ii avea el spunea in fiecare episod câte o poveste cu tâlcș ceva de genul fii atent ce faci pentru ca e posibil sa nu-ti fie bine...

4 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Http://en.wikipedia.org/wiki/Taxicab_Confessions
Cred ca la asta te referi, le urmaream si eu pe HBO, cel mai ciudat mi s-a parut cel cu pielea si creatorul de moda.
In caz ca ma insel, ignora raspunsul.
Un google search si poate gasesti si un link.
Vizionare placuta si duminica frumoasa.

| pceli2007 explică (pentru Klepto):

Pai mi se pare ca era si episodul cu pielea de femei si creatorul de moda doar ca nu e un serial facut cu camera ascunsa(asa cred).

| Klepto a răspuns (pentru pceli2007):

Tag-uri de 2 lei pe toate motoarele de cautare, am luat la rand fostele episoade si miniserii de pe HBO si tot nimic.
Oricum challenge accepted, stiu ca pe atunci era in program si Carnivale, il gasesc eu pana la urma.

| pceli2007 explică (pentru Klepto):

Eu am facut ca si tine si am cautat (atat in romana cat si in engleza) filme seriale care contin combinatii intre cuvintele: taxi, driver, cab, piele de femeie, creator de moda, povestiri etc. Si ...nimic. Am cautat de fiecare data si pe imagini, pentru ca sigur recunosc "taximetristul" si tot nimic. Serialul in mod cert exista(mi-o confirmi si tu). Multumesc de ajutor!