Paranormal Activity 1
Paranormal Activity 2
Paranormal Activity 3
Twilight (toata seria)
Hostel 1/2/3
Iti reomand Inception - e psihologic, foarte bun filmu si nu e atat de greu pe cat se aude. Al 2-lea pe lista ar fi seven. Seven e polititst cu tenta psihologica, e mai vehi dar merita vizionat. Si a 3-a recomandare pe care ti-o dau e ceva ce-ti place tie cu siguranta e o drama psihologica Black Swan.
Cu vampiri (doar ca este serial ) : the vampire diares;
de groaza (film) : escape from the dead;
dramele psihologice (film) : girl, interrupter.
Doomsday Prophecy,A Cinderella Story: Once Upon a Song, Rise of the Planet of the Apes, 2012: Ice Age,Paradise Kiss,Tres metros sobre el cielo,titanik,prom,monte carlo, the notebook, unknown
Paranormal Activity - le-am vazut.
Twilight - Le-am vazut.
hostel? am sa incerc.
Ca drama psihologic iti recomand "The Shutter Island" sau "Inception" desi se prea poate sa le fi vazut deja.
Da e `the best`, dar l-am vazut si m-am plictisit de el. Astept sa apara ultima parte.
Hostel - am vazut trailerul la primul si mi se pare ca e acelasi gen ca si Saw, cam infiorator.
Inception
Shutter island
Fight club
the sixth sence
Kids
Gummo
Ken Park
Trainspotting
Irreversible
Soilent Green
The Machinist
Pink Floyd's The Wall
2001: A space Odyssey
Waking Life
Mr nobody e un film psihologic f bun sau mulholland drive, butterfly effect de asemenea
Mr nobody l-am vazut zilele trecute
de butterfly effect mi-a spus cineva si intentionez sa il vad
am citit acum povestea celui de-al treilea film si mi se pare destul de interesant cred ca am sa ma uit la el
multumesc
Daca tot te pasioneaza filmele de mister / psihologice... eyes wide shut, dream house, the others, the uninvited, after life, mystic river, cinemarx.ro pentru informatii sau trailere. presupun ca o parte le-ai vazut. Vizionare placuta
*^_^*o¦EMO~Kids*^_^*o¦ întreabă:
SyBy92 întreabă: