Imi plac dramele in general dar imi plac si crime, mistery, thriller uneori chiar si comedie, funda?
Nu e vorba de gen si de ce mesaj transmite acel film, ce poveste are acel serial, film, ultimul film vazut -ritualul pe care il recomand
Problema ta ca vizioanezi filme de genul de foarte proasta calitate
Aa..atunci nu prea imi plac alea de actiune cu efecte foarte proaste si in general filmele de **** prost facute
Phahahaa... Ce întrebare tare!
Păi... Mie nu îmi plac deloc cele romantice, nici cele "foarte" SF, și nici cele obișnuite, care nu știu cum să le clasez.
În schimb, eu, personal ador filme gen război (ex. Fury) dar și cele gen război medieval, cu săbii [ex. Game of Thrones (chiar dacă e serial, alt exemplu n-am)]. Îmi plac și cele gen Gangster (ex. Inamicii publici), deci în general, Acțiune. Îmi plac foarte mult cele horror, și cele gen conspirație. Restul nu îmi plac. Comediile nu mă fac să schițez nici un zâmbet deci sunt inutile.
Politice; cu si despre sport; cu mafie/droguri; in care actiunea is doar 2 destepti care se urmaresc si se impusca; majoritatea aproape toate din filmele de dragoste
Nu mi plac astea de dragoste si de actiune cu multe batai si impuscaturi ma plictisesc
Si comediile au devenit tot mai plictisitoare, aceleasi glume obosite despre sex
In general ma uit la toate genurile daca filmele sunt bune.Cel mai putin ma uit la filme romantice si la filme horror(foarte multe filme slabe sub aceasta categorie, facute pentru bani rapizi)
Gusturile nu se discuta.Mie nu imi plac filmele erotice, le urasc, dar sunt unii care le apreciaza (drept dovada succesul pe care il au cateva ecranizari)
Cu toate ca fac parte din aceeasi categorie (SF, Romance, Drama etc.), filmele pot fi foarte diferite.
Mie unul nu imi plac filmele de comedie cu familii( cu anumite exceptii) si filmele sadice ( a nu se confunda cu horror)
KiaraHoney întreabă: