M-as putea uita la orice gen de filme. Nu cer decat sa nu fie prea absurd.
Nu imi plac cele gen Expandables/Transformers care se bazeaza numai pe explozii si batai fara sa aiba cine stie ce plot. Am adormit de vreo 5 ori la Expandables
Imi plac mult cele precum Lord of The Rings, Games of Thrones.
Abia astept sa apara seria The Witcher.
Imi plac si filmele gen Law Abiding Citizen care au ca tema razbunarea, cele survival, cele cu zombie (multe sunt de proasta calitate).
--actiune (cu foarte mici exceptii)
--horror, sau foarte sadice
--majoritatea filmelor romanesti din perioada comunista
--fantastic (gen Games of trones)
--SF
--cu eroi (in afara de batman, ironman si spiderman, care mi s-au parut mai ok. in copilarie; acum doar la Spiderman (2003-2007) m-as mai uita, si asta mai mult pentru ca simpatizez actrita)
--filmele cu tema politica ce nu au si alte intrigi (o poveste de dragoste, drama, mister, etc)
--unele filme vechi, de la inceputurile cinematografiei, sau anii ´20-´50, nu mi se par demne de lauda chiar deloc (altele sunt capodopere; zona de mijloc in perioada asta pentru mine nu exista.)
--filmele mai scurte de 120 min, nu ma prea atrag, pentru ca lipsesc detaliile (atunci cand sunt ecranizate dupa o carte)
--comediile cu/despre teenagers (nici macar cand aveam varsta potrivita nu ma uitam)
--parodii, mai ales exagerate/proaste
--survival, cu zombie..etc
--serialele proaste/fara sens/plictisitoare/cu actori de mana a doua (SOAP-urile)
Drama (poate foarte rar sa-mi placa vreo unu), romantic, bibliografic (poate foarte rar), comedii (si asta foarte rar).
KiaraHoney întreabă: