Le-am vazut aproape pe toate, chiar si cele care nu-s pe lista de nominalizari decit la categoria actori.
Si am vazut si ceremonia, unde m-a surprins un singur premiu: cel pentru Ang Lee pentru regie ( Life of Pi nu avea ce cauta asa sus totusi ).
Un top de " must see" ar fi:
1. Django Unchained, al lui Tarantino.
Lui i-as fi dat Oscarul pentru cel mai bun film, nu doar pentru scenariu. Este savuros, briliant, singurul film perfect cap-coada din competitie.
2. Argo - mi-a placut, e thriller si drama, te tine in priza si e la 10 pasi in fata lui Lincoln, care e definitia plictisului.
3. Flight - pentru rolul si emotia lui Denzel Washington
4. Moonrise Kingdom - mi-a placut cam totul la el. Si nu numele mari fac filmul ( Bruce Willis, Ed Norton ) ci copiii.
5. Amour - un film sensibil, pentru cei care iubesc cinema-ul european.
De aceiasi parere cu predator30!
Nu le-am vazut, chiar pe toate, dar am ramas remarcata la filmul mizerabilii, chiar si cand l-am vazut pentru a5 oara!
Argo merita vazut, te tine in suspans, Lincoln este intr-adevar foarte plictisitor, Django Unchained este ALTCEVA - depinde daca iti place sau nu stilul lui Tarantino, pe mine nu m-a dat pe spate... Mizerabilii ti-l recomand doar daca iti plac musical-urile, Amour nu l-am vazut, dar am inteles ca este destul de trist.
Și mie mi s-a părut foarte slabă prestația lui Jennifer Lawrence din playbook silver lining adică filmul mi s-a părut slab. părearea mea
Filmul este intr-adevar unul oarecare iar rolul ei nu era de Oscar, categoric ( desi a fost cotata ca favorita ).
Un rol excelent pe care il face este doar in http://www.imdb.com/title/tt1399683/ - Winter's Bone, un film noir, de buget mic.
PopStefania întreabă: