| AirănMeidăn a întrebat:

Ce parere aveti despre American Horror Story?

17 răspunsuri:
| TangerineP a răspuns:

So-so. Privesc al 3-lea sezon doar pentru actrita mea preferata -Emma Roberts.

| faramatania a răspuns:

Nu prea grozavă, deși serialul este ancorat într-o distribuție bună + Jessica Lange over the top, disponibilă însă, doar pentru încă un sezon (4).Vor mai continua oare și cu sez.5?

| AirănMeidăn explică (pentru faramatania):

Eu una sper ca da

| faramatania a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Se prea poate, vom vedea, dar acest serial pentru mine nu reprezintă o prioritate.

| CannbalCorpse a răspuns:

Yay, iubesc serialul ala, m am uitat la un sezon in cateva ore laughing...desi nu sunt genul de persoana care apreciaza lucrurile horror, crimele, tc pot spune ca imi place mult.happy

| AirănMeidăn explică (pentru CannbalCorpse):

Si miehappy Care sezon iti place cel mai mult?

| CannbalCorpse a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Hm, nu prea pot alege unul, mi- a placut mult primul sezon cu povestea de dragostea a lui Tate si Violet, dar si sezonul doi cu criminali in seriere, auschwitz, etc...Tie care ti-a placut.
Oricum de maine incep sa ma uit si la sezonul 3, haha,

Pai.3, lol big grin 2 inca nu l-am vazut. Am vazut doar un episod si nu mi-a prea starnit atentia, deci am trecut la 3. E ok avand in vedere ca sezoanele nu au legatura intre ele.
Cand termin 3 incep 2-ul. Eu una abia astept 4! Din cate am inteles sigur va aparea

Da, dar in octombrie laughing ...eu acum o sa incep sezonul 3.

Va trece repede, presupun! Mai ales ca vine vara in curand. Sezonul 2 cam despre ce e?

Pai e vorba despre Evan, care se duce intr un spital de nebuni deoarece se zice ca a jupuit 3 femei de vi printre care si nevasta lui, el este dus intr un spital de nebuni unde zice ca el nu a facut nimic si nu el le a omorat(el mai spune ca extraterestrii sunt de vina, da in seoznul asta sunt extraterestriilaughing). Dupa aceea o jurnalista vine sa faca un reportaj despre spital dar ramane inchisa acolo, despre diavol, maicute, un doctor de la auschwitz care face experimente pe oamenii, cel care a omorat pe alea 3 femei este chiar psiholog in spital.
E super tare, oricum nu o sa iti spun tot.laughing

Am vazut pe ceva site un sondaj cu care e cel mai bun dintre sezoane.
1-35%
2-36%
3-29%
Pana la urma 2-ul a iesit cel mai votat. E bine ca am lasat ce e mai bun pe urmalaughing!

laughingHaha.
Pacat ca sezonul 3 nu e asa bine cotat ca vreau sa il incepsad ...pnm, oricum m as uita la sezonul 2 de sute de ori.

Mie 3-ul mi s-a parut oricum mai bun decat 1. E doar parerea mea.
Tu decizi!laughingSper sa-ti placa.

Eh, sper sa-mi placa, vizionare placuta si tie pentru sezonul 2 big hug o zi buna.

Mersi, la fel happy

| mariluz214 a răspuns:

Sincer, este o porcarie. e putin de groaza, dar nu foarte. cel mai simpatic e personajul Pepper happy iti recomand sa te uiti la alte seriale horror, daca te pasioneaza acest gen. seara faina sa ai! happy