Sincer, este o porcarie. e putin de groaza, dar nu foarte. cel mai simpatic e personajul Pepper iti recomand sa te uiti la alte seriale horror, daca te pasioneaza acest gen. seara faina sa ai!
So-so. Privesc al 3-lea sezon doar pentru actrita mea preferata -Emma Roberts.
Nu prea grozavă, deși serialul este ancorat într-o distribuție bună + Jessica Lange over the top, disponibilă însă, doar pentru încă un sezon (4).Vor mai continua oare și cu sez.5?
Se prea poate, vom vedea, dar acest serial pentru mine nu reprezintă o prioritate.
Yay, iubesc serialul ala, m am uitat la un sezon in cateva ore ...desi nu sunt genul de persoana care apreciaza lucrurile horror, crimele, tc pot spune ca imi place mult.
Hm, nu prea pot alege unul, mi- a placut mult primul sezon cu povestea de dragostea a lui Tate si Violet, dar si sezonul doi cu criminali in seriere, auschwitz, etc...Tie care ti-a placut.
Oricum de maine incep sa ma uit si la sezonul 3, haha,
Pai.3, lol 2 inca nu l-am vazut. Am vazut doar un episod si nu mi-a prea starnit atentia, deci am trecut la 3. E ok avand in vedere ca sezoanele nu au legatura intre ele.
Cand termin 3 incep 2-ul. Eu una abia astept 4! Din cate am inteles sigur va aparea
Da, dar in octombrie ...eu acum o sa incep sezonul 3.
Va trece repede, presupun! Mai ales ca vine vara in curand. Sezonul 2 cam despre ce e?
Pai e vorba despre Evan, care se duce intr un spital de nebuni deoarece se zice ca a jupuit 3 femei de vi printre care si nevasta lui, el este dus intr un spital de nebuni unde zice ca el nu a facut nimic si nu el le a omorat(el mai spune ca extraterestrii sunt de vina, da in seoznul asta sunt extraterestrii). Dupa aceea o jurnalista vine sa faca un reportaj despre spital dar ramane inchisa acolo, despre diavol, maicute, un doctor de la auschwitz care face experimente pe oamenii, cel care a omorat pe alea 3 femei este chiar psiholog in spital.
E super tare, oricum nu o sa iti spun tot.
Am vazut pe ceva site un sondaj cu care e cel mai bun dintre sezoane.
1-35%
2-36%
3-29%
Pana la urma 2-ul a iesit cel mai votat. E bine ca am lasat ce e mai bun pe urma!
Haha.
Pacat ca sezonul 3 nu e asa bine cotat ca vreau sa il incep ...pnm, oricum m as uita la sezonul 2 de sute de ori.
Mie 3-ul mi s-a parut oricum mai bun decat 1. E doar parerea mea.
Tu decizi!Sper sa-ti placa.
Eh, sper sa-mi placa, vizionare placuta si tie pentru sezonul 2 o zi buna.
Constantin_Klara_1997 întreabă: