Buna! O comedie destul de buna, in opinia mea! Este povestea unui barbat de 35 de ani, care pune tot ce s-a intampla in viata sa pe seama esecului, datorita unei alegeri facute la 17 ani. Cu ajutorul uni inger, se intoarce la acea varsta; de aici si titlul filmului; si cu ajutorul evenimentelor isi da seama cat de norocos este si incepe sa pretuiasca iubirea sotiei si a copiilor sai. Isi ajuta copiii sa treca peste deceptii specifice adolescentei din postura de coleg de liceu: pe fiul sau il ajuta sa intre in echipa de baschet si sa scape de batausul liceului; iar pe fiica sa o ajuta sa treaca peste deceptia iubirii sia sa priveasca cu incredere spre colegiu. Mi s-a parut o comedie draguta si frumoasa totodata!
L-am vazut,este foarte frumos, pe final atunci cand citea scrisoarea in fata sotiei sale si de fapt era o hartie goala sau si in alte momente chiar imi venea asa sa plang, insa eu cred ca tot a facut alegerea gresita pentru ca putea iesi si cu fata dar si cu colegiul.Actorul principal a jucat si in high school musical.Imi plac tare momentele de la scoala,bataie,petrecerea(asta nu a fost la scoala)si multe altele,Acest film alaturi de Remember me, Tron, si Twilight este unul dintre preferatele mele
Mi se pare un film bun, din care daca esti capapil poti invata ceva foarte important:fii atent la faptele tale pentru ca in viata reala nu poti da timpul inapoi precum in filme
theocuhaş întreabă:
NuclearAssault întreabă: