E un film bun, dar fara prea multa tensiune, nu foarte intens. Filmul are un plus in faptul ca jongleaza cu atentia publicului: in prima parte il dezvaluie pe Frank cu personalitatea sa colturoasa, apoi relatia sa cu Charlie preia prim-planul, fiecare dintre personaje evolueaza si, cam asta e filmul. Putin cam siropos zic eu. E un film de duminica bun, cu lectie de viata.
De ce intrebi, cauti o drama buna?
Nu, am vazut deja filmul si eram curios cum li s-a parut si altora.
Destul de bun. Bine, daca era sa ma iau dupa gura lumii nu mai vedeam nici filmul meu preferat (The Godfather). Majoritatea spun ca e un film plictisitor, haios ca asta iese numai din gura de la aia care li se pare interesant facebook-ul, nu stiu cum s-a nimerit mereu asa .
Eu de obicei consult cinemagia si imdb-ul, chiar daca si acolo se intampla sa prind cate un film care nu imi capteaza atentia. Stii, filmele bune necesita gusturi, ceeea ce pe facebook, in pare parte nu, nu gasesti.
Hmm, rareori ma uit pe IMDB. De fel ma uit la trailer pe youtube. Haios totusi, cui recomand sa se uite la Godfather ii spun sa nu se uite la trailer, pana si mie nu prea imi place trailerul de pe youtube chiar daca filmul e de nota 10+
Mie nu-mi plac trailerele pentru faptul ca dezvaluie prea mult din film, unele fac spoilere. Mi se pare mai important sa stiu ca un film e bun si atat. Bineinteles, cand incerc sa conving pe cineva sa vada un film, ii dau trailere, linkuri, tot tacamul.
"fara prea multa tensiune, nu foarte intens" - serios? Filmul asta in doua-trei scene are mai multa tensiune si intensitate decit seriale intregi.
https://www.youtube.com/watch?v=Itr0jcR0S4s
https://www.youtube.com/watch?v=jB9HURhYkV4
https://www.youtube.com/watch?v=KXCiLub8DZg
Apropos de imdb, ati vazut ce rating imens are mizeria aia cu David si Goliath? Nu trebuie' sa pui botul tot timpul la ratingurile de acolo...
Daca te omori cu drame, uita-te la THe Judge 2014. Mi-a placut foarte mult filmul
Cat despre trailere ai dreptate, la multe filme m-am invatat sa ma uit doar la un minut din trailer ca deseori mi s-a intamplat sa vad tot filmul si era foarte aiurea si prostesc in acelasi timp. Aia care le faceau cu siguranta erau niste tampiti
Ma rog, da, ai dreptate, filmul l-am vazut acum destul de mult timp, dar, pentru o drama, nu mi s-a parut indeajuns de trist (mie imi plac dramele alea intunecate, thrillerele). ) Nu am vazut David si Goliath dar dupa nume pare a fi un bullshit gen Jack the Giant Slayer sau Hansel and Gretel. Revad acum scena tango-ului din Scent of a woman si ma gandesc ce aveau filmele alea in plus fata de actualele. Nu zic, si atunci au fost facute filme proaste si si acum exista filme bune. Dar parca cele de atunci erau mai naturale, aveau un alt aer. Ai vazut One flew over the cuckoo's nest?
Pare interesant, nu l-am vazut, mersi. O sa il vad cand am timp. Iti recomand si eu Never let me go si, nu, nu e o drama siropoasa ieftina pentru pustoaice sub saisprezece ani gen The notebook, A wlak of remember si asa mai departe. A, si sa nu te uiti la trailer, strica surpriza.
Da, da, vazut. Jack sau Hansel sint capodopere de Oscar fata de rahatul ala de David si Goliath. Merita sa te uiti la primele 2 minute. Restul filmului e si mai penibil decit alea.
Aoleu, chiar atat de slab?) Mersi ca mi-ai zis, poate ma convingea cineva sa vad porcaria aia. Sigur aveam ce regreta dupa.
The Judge e o drama buna, nu e nimic siropos in acel film
Te cred, si am promis ca il voi vedea, din pacate nu prea am timp sa vad filme, sper la finalul acestei saptamani. Mersi inca o data
Foarte ciudat, daca intrebam " cine a vazut 50 shaded of grey" cred ca aveam 50 de raspunsuri pana acum
) Tu, teoretic ai doar patru, am raspuns patru persoane. Mai asteapta )
Prefer calitatea decat cantintatea, nu e problema . e totusi adevarat si haios ce am zis
Noi suntem niste distinsi dom'le, te rog frumos. Nu se accepta filme de proasta calitate. )
Am facut totusi experimentul cu 50 shades . sa vedem pana maine seara cati raspund
Este unu dintre filmele emblematice, un film care iti slefuieste caracterul.