| IzvorulDeIntelepciune a întrebat:

Ce parere aveti despre scena cu piscina in care apare Madalina Ghenea din filmul "Youth"?

9 răspunsuri:
| Dintrebare a răspuns:

O scena banala dintr-un film mediocru. Au si romanii 2-3 actori care apar in secvente vagi in filme internationale. Asa ca e normal sa se faca o mie de stiri, chiar daca subiectul nu e mare branza. Parerea mea e ca Madalina Ghenea e supraevaluata. In toate filmele (vreo 2-3) in care a jucat, a avut roluri datorate doar aspectului ei fizic. Asa ca din punctul meu de vedere singurul ei merit e ca e frumoasa si ca apare prin ziare cu multi barbati celebri (prin asta se promoveaza)

NOname
| NOname a răspuns:

Scena a fost filmată cu Mădălina Ghenea, nu de Mădălina Ghenea.
Tipa e frumoasă, senzuală, dar chiar dacă are un talent actoricesc, acest lucru nu a fost foarte vizibil în film, scena fiind de aşa natură, deci strict despre Mădălina nu pot să spun mare lucru.
Dar filmul în sine pare ok, amuzant (am văzut câteva secvenţe). O să-l vizionez în întregime imediat ce am timp.

NOname
| NOname a răspuns:

A, încă nici nu a apărut; deci clar, o să-l văd abia peste câteva luni.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru NOname):

Am modificat.

| MissDeann a răspuns:

Nu stiu scena, dar se stie ca romancele nu sunt bune de nimic in materie de actorie si sunt folosite la hollywood doar pentru aspectul fizic, avand roluri de prostituate, pitipoance sau bombe sexi.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru MissDeann):

Vai ce urat... Sa te insori cu o unguroaica.

| MissDeann a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

P-aia sa o iei tu.
si desi sunt fata, prefer sa fiu mireasa din cuplu, nu ginerele.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru MissDeann):

Ighen.

| MissDeann a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Ma asteptam oricum sa fii monosilabic.
cupleaza-te cu 9octombrie aia.