Mie mi se pare foarte de treaba draguta acre iubeste sincer(pe justin biebber)care s-a chinuit sa isi faca o cariera si a reusit...este o persoana foarte speciala
Selena Gomez este o fata de treaba si are niste melodii frumoase parerea mea cred ca e cea mai buna vedeta pentru ca pentru ea fanii ei inseamna cum ar fi familia ei asta imi place la ea
Ma ce sa zic nu imi place de terminatu ala de iubit al ei...in rest bai nene miar place sa fie iubita mea.
Buna!
Mie nu-mi place asa de mult dar este o fata draguta, frumusica, talentata si muncitoare. Joaca intr-un film si este si cantareata super, e muncitoare. Are melodii frumoase si nu se da prea mult in spectacol e o fata care isi vede de viata ei asta imi place la ea. Daca iti place e bine daca nu-ti place nu este nicio problema
Ce o fi fost in capul ei cand l-a ales pe terminatul ala? Aceasta chestie ma face sa o urasc pe fata aia mai rau ca pe dracu cand s-o lasa de el atunci o sa fie ok in rest PACE!
Este cu el numai pentru bani.
http://www.rimel.ro/2011/08/n-au-anii-dar-au-banii-cine-sunt-ei.html
Mie Selena mi se pare cam falsa dar fiecare cu parerea lui.
Mie Nu Imi Place De Ea Ca Persoana In Primul Rand Eu O Consider o persoana prefacuta.si in plus nu e mare frumusete e cam stearsa.eu cred ca se foloseste de justin >.>!
Mie mi se pare o fata draguta. E draguta, canta bine, joaca bine in filme. Imi plac melodiile ei, dar cel mai mult Come and Get it, Slow Down si A year without rain. O zi buna in contiunare.
Nici prea buna nici prea proasta... In general e destul de OK dar uneori poate sa atraga atentia intr-un mod nu prea placut...
saby511526 întreabă: