Ieri am inceput sa ma uit.am vazut doar primul episod.cred ca a meritat sa incep
Imi place Damon
Sper sa fie din ce in ce mai interesant
Mie mi se pare fain
Pana acum am ajuns la episodul 17 din sezonul 1 si e ffffft taareee :X:X:X:XX:
Actorii mi se par ff buni si ma tine mereu in suspans
TVD:d, e cel mai tare serial pe care l-am vazut pana acum. Actorii si-au intrat in pielea personajelor si se descurca de minune interpretandu-le
il ador pe Damon cred ca e cel mai tare rol, si nu stiu daca putea sa il joace altcineva mai bine decat Ian
Merita vazut, nici nu se compara cu alte filme cu vampiri.
Pai, mie mi se pare genial
ador serialul asta, e interesant, fascinant si te tine in suspans...
Sincer este cel mai tare serial aparut . Pacat ca episoadele apar la intervale mari de. timp. E mai bun si decat Twilight si decat True Blood, parerea mea. E GENIAL. Drama, actiune, SF si Horror in acelasi timp!
Cel mai fain serial din ultimii ani
am stat o noapte intreaga sa vad primul sezon. actorii sunt tineri nu foarte cunoscuti. serialul este bazat pe o serie de carti.citesc mult si multe carti is mai faine ca filmul sau serialul da acesta este un caz in care filmul bate cartea. incearca primul episod si o sa vezi ca abia astepti sa l vezi pe al doilea.toti carora le am zis de serial au zis ca merita vazut.il iubesc.
Deci, E prea genial. M-am uitat la tot sezonu 1 si toate episoadele care au aparut din sezonu 2.