Am chef sa ma uit la desene si seriale pana adorm
Asculta niste manele. O sa te relaxeze. Nu iti obosi ochii.
Am ascultat manele, acum am chef de seriale
Eu am chef sa fumez, dar mi-e prea frig sa ies pe balcon, nu am tigari, sunt mahmura si putin artagoasa, asa ca am sa inghit in sec si am sa ascult niste Bach.
Nu fumez si nu beau pentru ca ma bat ai mei
Am sa beau sucul de langa mine si am sa ascult Dani Mocanu-Razbunarea, pentru ca ma simt tradat
Eu fac ce vreau. Nimeni nu imi cere socoteala. De ce ai bea suc? E doar apa cu zahar, bule si coloranti. in fine...
Cine te-a tradat, scumpule?
Pentru ca imi place, e bun la gust, mi-e lene sa-i fur vinul lui taica-miu
M-am tradat singur
Sucul? Citez din faimosul chiftea: "e doar o iluzie. de fapt iti sunt inselate simturile. iti e frica de moarte"
Nu te supara, dar esti prost. Cum naiba sa te tradezi singur? Ce ai facut? ti-ai inselat orgoliul cu narcisismul? Sau stai, incepe sa te atraga alt gen de muzica?
Stiam ca sunt prost, nu e o noutate pentru mine, dar macar sunt frumos
Nu stiu cum de m-am tradat singur, dar simt nevoia de a muri, nu e ok pentru cineva asa frumos ca mine, intelegi?
Si probabil de asta beau suc, ca sa mor mai repede
Te inteleg. Dar sucul nu iti rezolva problema. Incearca niste cianura sau vitriol.
Serialele si filmele nu se vad singure
Total de acord. Vizionare placuta!
Asa ca prefer sa mor incet, nu repede
Si ce-o sa spuna lumea cand o sa auda ca cel mai frumos baiat s-a sinucis?
O sa faca si mama si tata infarct
Eu prefer mai repede
Prefera, ca eu vreau sa traiesc vesnic, si daca tot traiesc vesnic sa ma laud ca am super puteri, o sa fiu regele lumii
Nu o sa spuna nimic. O sa te bata, dupa o sa boceasca, iar mai apoi o sa realizeze ca nu au unde sa te ingroape si o sa iti dea foc. O sa te puna intr-o oala pe care o sa o pastreze in debara. Cand o sa li se faca dor de tine o sa se joace cu cenusa ta.
N-o sa am cenusa
Traiesc vesnic, nu pot sa fiu ucis
Ce dragut, iar te crezi invincibil
E bine sa vrei
Nu vreau, deja se intampla
Ok, cum spui tu
O sa vezi tu peste 150 de ani
Eu la 50, maxim 60 mor, imi pare rau ca tu vei mai trai
N-o sa ma vezi pe tron, pacat
Nu e pacat, e o binecuvantare
Nu vrei sa ma vezi pe tronul lumii?
Chiar pacat
ba da, sa-ti faci o poza si mi-o trimiti prin Moarte. E o tipa super sexy. O sa va intelegeti voi/
Salut,te uiti la anime-uri? Radukai no cavalry este un serial foarte fain. Are 12 ep, este ecchi, dragoste, lupte, competitie (ecchi inseamna faze perverse).
Ti se pare ca Futurama si Ricky and Morty sunt anime?
Nu,dar sunt desene. Anime-urile sunt si ele desene, doar ca au animatie diferita si sunt facute pentru oameni mai maturi.
Nu-mi plac anime-urile
Death Note nu stiu daca l-ai vazut dar e ceva gen :
E un copil ce descopera o carte si acolo scrie orice om vrea si omul scris acolo moare brusc. El se numeste Killer. Cauta cu subtitrari caci e in Japoneza
LisaJulie întreabă: