The pillars of the erath, nu e bazat in totalitate pe vrajitoare, dar are una ca personaj secundar si e un film bun in totalitate. daca vrei ceva in afara sferei medievale, atunci uita-te la 'the secret circle', dar pe mine nu m-a impresionat prea mult.
The vampire diaries. Stiu ca iti poti da seama din titlu ca personajele principale sunt vampiri, dar este si o vrajitoare in rol secundar.
Nu cu vrajitoare, cu un vrajitor, MERLIN.
Luna asta apare sez 5.
Cu vampiri si o vrajitoare, JURNALELE VAMPIRILOR(primul, primele ep nu-s cine stie ce, dar mai in colo devine interesant) SAU ALTCEVA...:
CHARMED
THE SECRET CIRCLE
HEX
THE GATES
EASTWICK
SABRINA- THE TEENAGE WITCH
SAMANTA
Majoritatea le poti vedea pe VPLAY, daca iti faci cont sau pe diverse site-uri daca dai cautare pe google.
Vizionare placuta si sper sa-ti placa macar unu din serialele pe care ti le-am recomandat.
Uite,eu iti recomand American Horror Story:Coven.E foarte bun serialul si sigur nu e pentru copii de 5 ani si e cu vrajitoare.Vizionare placuta, sper sa-ti placa: http://serialetv.net/sezon/3/18/American-Horror-Story
Intra pe vplay si acolo la colecti scrie secret circle poti sa intrii pe contul meu sa te uiti parola e roana2000 si userul e roana2000
iulymary întreabă: