| Danielle01 a întrebat:

Ce seriale cu vrajitoare stiti ( mai serioase, nu pentru 5 ani )?

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DrunkenRat a răspuns:

The pillars of the erath, nu e bazat in totalitate pe vrajitoare, dar are una ca personaj secundar si e un film bun in totalitate. daca vrei ceva in afara sferei medievale, atunci uita-te la 'the secret circle', dar pe mine nu m-a impresionat prea mult.

| DrunkenRat a răspuns (pentru 4bya2000):

Cum pui black swan('10)? nici macar nu este serial, sa nu mai vorbesc de faptul ca nu exista vreun act de magie in el.

| dodo1530 a răspuns:

Nu cu vrajitoare, cu un vrajitor, MERLIN.
Luna asta apare sez 5.
Cu vampiri si o vrajitoare, JURNALELE VAMPIRILOR(primul, primele ep nu-s cine stie ce, dar mai in colo devine interesant) SAU ALTCEVA...:
CHARMED
THE SECRET CIRCLE
HEX
THE GATES
EASTWICK
SABRINA- THE TEENAGE WITCH
SAMANTA
Majoritatea le poti vedea pe VPLAY, daca iti faci cont sau pe diverse site-uri daca dai cautare pe google.
Vizionare placuta si sper sa-ti placa macar unu din serialele pe care ti le-am recomandat.

| Aliison a răspuns:

The Secret Circle

| adisuper a răspuns:

Îţi recomand din toată inima HEX

| daηă a răspuns:

The vampire diaries. Stiu ca iti poti da seama din titlu ca personajele principale sunt vampiri, dar este si o vrajitoare in rol secundar.

| roana22 a răspuns:

Secret circle e cel mai fain uita-te pe vplay

| roana22 a răspuns:

Intra pe vplay si acolo la colecti scrie secret circle poti sa intrii pe contul meu sa te uiti parola e roana2000 si userul e roana2000

| SuperMagicSmile a răspuns:

Bewitched
Charmed
Sabrina The Teenage Witch...cam atatea stiulaughing)

| DumitritaLoveS a răspuns:

Зачарованные drept este pe serial dar merita vazut!

| Danielle01 explică:

Secret Circle, vampire diaries, bewitched le-am vazut inainte.

| BloodyVampire a răspuns:

Uite,eu iti recomand American Horror Story:Coven.E foarte bun serialul si sigur nu e pentru copii de 5 ani si e cu vrajitoare.Vizionare placuta, sper sa-ti placa: http://serialetv.net/sezon/3/18/American-Horror-Story

| MărcuţRares2009 a răspuns:

Witches of east end

| Loredana_Mariana_1990 a răspuns:

Salem este un serial bun

| DilimanMario a răspuns:

Cronicile evarmor nu te uita daca ai inima slaba serios!

Întrebări similare