The pillars of the erath, nu e bazat in totalitate pe vrajitoare, dar are una ca personaj secundar si e un film bun in totalitate. daca vrei ceva in afara sferei medievale, atunci uita-te la 'the secret circle', dar pe mine nu m-a impresionat prea mult.
Cum pui black swan('10)? nici macar nu este serial, sa nu mai vorbesc de faptul ca nu exista vreun act de magie in el.
Nu cu vrajitoare, cu un vrajitor, MERLIN.
Luna asta apare sez 5.
Cu vampiri si o vrajitoare, JURNALELE VAMPIRILOR(primul, primele ep nu-s cine stie ce, dar mai in colo devine interesant) SAU ALTCEVA...:
CHARMED
THE SECRET CIRCLE
HEX
THE GATES
EASTWICK
SABRINA- THE TEENAGE WITCH
SAMANTA
Majoritatea le poti vedea pe VPLAY, daca iti faci cont sau pe diverse site-uri daca dai cautare pe google.
Vizionare placuta si sper sa-ti placa macar unu din serialele pe care ti le-am recomandat.
The vampire diaries. Stiu ca iti poti da seama din titlu ca personajele principale sunt vampiri, dar este si o vrajitoare in rol secundar.
Intra pe vplay si acolo la colecti scrie secret circle poti sa intrii pe contul meu sa te uiti parola e roana2000 si userul e roana2000
Uite,eu iti recomand American Horror Story:Coven.E foarte bun serialul si sigur nu e pentru copii de 5 ani si e cu vrajitoare.Vizionare placuta, sper sa-ti placa: http://serialetv.net/sezon/3/18/American-Horror-Story
iulymary întreabă: