Eu ma uit la Merlin, Grey's anatomy, NCIS, CSI NY, Criminal Minds, My wife and kids, The good wife (Sotia perfecta) si cam atat...
Buna :*. Uite cateva care le-am vazut eu : Supernatural, Grey's Anatomy, CSI: Crime Scene Investigation, The Mentalist - În mintea criminalului, CSI: Miami, Gossip Girl - Gossip Girl: Intrigi la New York, Dexter, Prison Break, Spartacus: Blood and Sand. Si ultimul, dar nu cel din urma : Tom si Jerry .
Jurnalele vampirilor :X
Ghost whisperer
10 Things I Hate About You
Alcatraz
Prison break
Secret diary of a call girl
Sicret circle
True blood
Blood ties
Dr.House
Lost
Buna!^^
Iti recomand cateva seriale coreene, mie mi-au placut extrem mult: "My Girlfriend Is A Gumiho", "Playful Kiss", "Heartstrings", "City Hunter" si "Dream High" - sezonul 1 si 2
Vizionare placuta! Sper sa-ti fie pe plac.
Seriale frumoase? Daca ziceai crima sau comedie sau horror intelegeam si iti dadeam, dar frumoase? O sa iti spun ce mi.a placut mie ca sa nu raspund deageaba 1.Prison break 2.Dexter 3.Breaking bad 4. Spartacus Blood and Sand 5.House MD. Cam atat, spor!
Pretty Little Liars
The secret Circle
The Vampire Diaries
The Lying Game
Teen Wolf
Akward.
Life Unexpected
The War at Home
10 Things I Hate about You
Make it or Break it
Fairly Legal
Hellcats
The Mentalist
Prison Break
Supernatural
Entourage
Dr. House
Gossip Girl
Lie to me
Http://www.youtube.com/watch?v=i4V1y5_mFOY Gossip Girl e cel mai frumos serial! uita-te si nu o sa regreti, nu gasesti altul mai bun!
Mesaje de dincolo, In Mintea unui Criminal, NCIS: Ancheta Militara, Minti Criminale, Crimele din Midsomer, Verdict: Crima!, Diagnostic: Crima!
XLittleGirlX întreabă: