| alexander01 a întrebat:

Ce seriale imi recomandati (de preferat actiune )? Am vizionat pana acum 24, Prison break, Alcatraz, Lost, The vampire diaries, The walking dead.

Răspuns Câştigător
| Agnesia a răspuns:

Super. Ai un gust foarte bun. Pot zice ca ma mindresc cu tine. big grin big grin Imi plac si mie aceste seriale. Iti recomand ceva de genu asta:
1. Legend of the Seeker - super serial
2. Merlin - este comedie putin, mi-a placut foarte tare, cind l-am terminat chiar am plans putin
3. El Internado - desi e spaniol este foarte impresionant
4. Ghost Whisperer - interesant, este atit de... "diferit"
5. Beauty and the Beast - nu e desen animat, ci serial. fata din rolul principal stie cum sa joace in filme
6. Mentalist - un serial super. nu am cuvinte. mai interesant nu stiu daca am privit. eu te rog sa il privesti
7. Supernatural - este preferatul meu. Foarte, foarte mult imi place. Sa stii ca e fantastic...
8. Bones - la inceput este bun, apoi este foarte intrigant si atragator
9.
OK. Deci asta e tot. Sper sa iti placa aceste seriale. Hobby-ul meu este: filme, seriale toate ziua.

9 răspunsuri:
| PredaAndrei a răspuns:

Breaking bad
Este awesome

| OnuOnulică a răspuns:

Being Human, Teen Wolf.

| faramatania a răspuns:

Breakout Kings,Continuum,Orphan Black,Arrow,Banshee, The Blacklist, Almost Human, Intelligence, Vikings

suntserios
| suntserios a răspuns:

Breaking bad

| mona a răspuns:

Supernatural,The mentalist, Cei 4400

| alexander01 explică (pentru faramatania):

Breakout king cate sezoane are? Din ce am vazut, parca doua. E finalul sau mai urmeaza? Adica daca a oprit filmarile?

| faramatania a răspuns (pentru alexander01):

2 sez./anulat.L-am amintit pentru că are oarecari asemănări cu Prison Break.

| alexander01 explică (pentru faramatania):

Mersi!

| Al3xandru95 a răspuns:

Iti recomand Breaking bad.