Hey eu am citit cateva articole dupa moartea actorului, cica ar fi inlocuit de fratele mai mic, am mai citit ceva ca ar folosi nu stiu ce programe sa apara el in film.
Hmm. Fast and furious. iubesc seria. Cred ca va aparea prin vara. In legatura cu Paul Walker, cred ca o sa-l bage pe fratele sau mai mic, care seamana bine cu el, iti dai seama ca pot fi frati gemeni cand il vor machia . Oricum, imi pare rau pentru el, a fost actorul meu preferat. R.I.P Paul Walker.
Eu sincer abia astept sa apara. Va avea premiera in Romania pe 10 aprilie 2015. Din cate am stiu eu, se pare ca mai erau cateva scene unde era nevoie de Paul, iar producatorii l-au luat in calcul pe Cody Walker, fratele lui Paul, ajutati de efecte speciale. Deocamdata nu se stie nimic, insa roducatorii au promis ca vor gasi un mod onorabil sa il scoata pe Brian din franciza.
Am inteles ca paul waker are un frate geaman (nu stiu exact dar am auzit) si ca ar semana cu paul walker si ca el ar fi dublura lui paul (nu vreau sa crezi ca vreau sa fac misto de tine dar eu chiar asta am auzit)
Iti dai seama ca e cam nasoala treaba; Paul Walker era ca si personajul principal(daca nu gresesc poate chiar a fost personajul principal), deci nu va iesi bine daca el nu mai apare dintr-o data in film.Cu siguranta o sa fie inlocuit de catre cineva!
Justin Beaver n-are talent in el cat avea Paul Walker intr-o celula =]]
anonim_4396 întreabă:
KinekT întreabă: