| BetaAlfaGamaDelta a întrebat:

Cine credeti ca este Tobi din Naruto?

Răspuns Câştigător
| Cristi_Nechitoi_1984 a răspuns:

Raspunsul corect este uchiha obito pentru ca apare in manga 599 si 600

35 răspunsuri:
| Bezea a răspuns:

Kagami Uchiha probabil.

| positivity a răspuns:

Tobi ăsta, cauzează numai probleme. Voi încerca să elimin câteva caractere, şi să vad cine pot presupune că este. Obito nu are cum să fie, pentru că a murit când era copil. Uchiha Madara, nu prea ar avea sens pentru că îl învie Kabuto cu nu mai ştiu ce tehnică. Cred că este Uchiha Kagami. Sunt foarte asemănători tipii aceştia.
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| BetaAlfaGamaDelta explică:

Sunt la zi si cu manga si cu animeul

Mai astept pana vad

Cum sa nu ma uit sunt 523 de ep si 577 de cap

Vreti sa pun cel putin o data pe saptamana intrebari din tot animeul?

A zis Masashi Kishimoto ca peste cateva capitole aflam cine este.O sa verific apoi raspunsurile si cine a raspuns primul corect ara funda! Puteti raspunde in continuare!

| Zangetsu a răspuns:

Kagami Uchiha este raspunsul corect.
Nu are cum sa fie Madara Uchiha deoarece Kabuto detine corpul lui Madara, care e mort.

| Cristi_Nechitoi_1984 a răspuns (pentru Zangetsu):

Da! citeste managa

| ΛᄂΣX a răspuns (pentru Zangetsu):

De ce esti chiar asa de sigur?

| fdhgcvnb a răspuns:

Buna! Sunt sigura 98% ca este Uchiha Madara.Asa se pare, dar pana cand nu aflam sigur din manga sau din anime.thinking Mai asteapta si alte pareri. happy

| alexxa a răspuns (pentru fdhgcvnb):

Madara e mort. Daca nu era mort nu avea cum sa fie resuscitat cu Edo Tensei.

| fdhgcvnb a răspuns (pentru alexxa):

Buna! Stiu ca nu este Madara.Am si specificat intr-un raspuns anterior.Nu am idee cine este, parerea mea este ca e vorba de Izuna, desi e putin probabil. Oricum:om trai si om vedea! happy Tu cine crezi ca este?

| alexxa a răspuns (pentru fdhgcvnb):

Eu am incercat sa ma gandesc cine ar putea fi doar ca mere apare o contradictie deci nu am nici cea mai mica idee sad

| fdhgcvnb a răspuns:

Buna! Am gasit un raspuns mai bun,in care am mai multa incredere decat in precedentul. happy Eu cred ca este Izuna Uchiha,fratele lui Madara.[Si da,stiu ca se spune ca a murit,dar nah! asa cred eu.]Vom afla,nici eu nu stiu sigur cine este, dar varianta aceasta mi se pare cea mai plauzibila acum, dupa ce am citit si manga cu care ramasesem in urma. happy

| MrRava13 a răspuns:

Este Uchiha Madara. Uitati-va pe anime.kage.ro ep sunt subtritate in romana le vedeti si aflati sunt 100% sigur ca e el!

| alexxa a răspuns (pentru MrRava13):

Tobi minte atunci cand zice ca e Madara o.O

| BallerVD a răspuns:

Sincer. chiar nu am idee.Sunt sanse ca Tobi sa fie Obito, dar ma indoiesc

| ianaa a răspuns (pentru BallerVD):

Nu cred ca este obito pentru el a murit in copilarie straight face eu cred ca este Madara ala cu sharingan

| BallerVD a răspuns (pentru ianaa):

Corpul lui Madara e in posesia lui Kabuto.In fine nici eu nu prea cred ca e Obito.

| ΛᄂΣX a răspuns:

Izuna Uchiha, pentru ca nimeni nu stie cum a murit.

| cristinechitoi a răspuns (pentru ΛᄂΣX):

Pe izuna uchiha la omorat MADARA UCHIHA tu nu ai vazut lupta dintre sasuke si itachi madara l-a omorat pentru ca madara a orbit din cauza ca a folosit prea mult mangekyou saringan si l-a omorat sa ii i-a ochii

| alexxa a răspuns (pentru ΛᄂΣX):

Izuna a murit in lupta :D
http://naruto.wikia.com/wiki/Izuna_Uchiha

| ΛᄂΣX a răspuns (pentru alexxa):

Linkul pe care mi l-ai dat tu e scris de fani, nu sunt informatii oficiale.

P.S. Stiu ca lui Izuna i-a luat ochii madara si se presupune ca a murit, da pot aparea inca multe surprize.

| mihaimos3 a răspuns (pentru cristinechitoi):

Mai bine taci ca nu-i madara... s-a dovedit deja asta in manga

| ΛᄂΣX a răspuns:

Pai... E clar ca tobi e un uchiha (ne dam seama din manga 590). Shisui e scos din calcul(ne dam seama tot din manga 590), si obito e scos din calcul, pentru ca tobi are ochiul drept cu sharingan, iar obito il avea numai pe cel stang dupa ce i-a dat ochiul lui kakashi.
Este destul de probabil sa fie o reincarnare a lui Madara, pentru ca atunci cand itachi a vorbit cu madara (inainte sa anihileze clanul) avea parul lung, la fel ca Madara.
Dar nu putem sa facem altceva decat sa asteptam...

Eu cred ca uchiha madara pentru ca au c-am aceliasi thenici

Cred ca uchiha madara dar a spus konan in naruto shippuden ep 252 si in manga

Cine nu crede ca e obito sa citeasca manga 599 si 600 pe anime kage

| mihaimos3 a răspuns:

Eu zic ca e acel Maestru al celor sase cai de care tot spune el. In primul rand pentru ca maestrul il controla pe 10 cozi, iar Tobi a putut si el sa il controleze pe 9 cozi. In al doilea rand pentru ca maestrul celor sase cai detinea Rinneganul si Sharinganul, iar Tobi avea de la inceput Sharinganul si despre Rinnegan a spus ca el ii la dat lui Nagato deci detinea si Rinneganul.

| cristinechitoi a răspuns (pentru mihaimos3):

Rikudou sennin a murit atuni cum ar putea sa fie el tu nu te uiti la naruto shippuuden sau nu citesti manga a spus si kakashi si konan a si recunoscut ca ii madara ucihia

| alexxa a răspuns (pentru mihaimos3):

Sage of the six paths era pasnic plus ca el a despartit bestia cu 10 cozi in 9 bestii.De ce ar vrea sa le reuneasca.
Avea doar Einnegan su si Sharingan(asta e unul din motivele pentru care Rinneganul a fost considerat un mit inainte sa fie trezit de Nagato).
Si cand a zis ca i-a dat rinneganul lui nagato nu a vrut sa spuna ca si-a scos ochii si i i-a dat lui nagato, a vrut sa spuna ca l-a ajutat sa-l trezeasca (asta e adevarat)

| cristinechitoi a răspuns:

Uchiha madara pentru ca tobi a recunoscu si au zpus ca este madara konan si kakashi

| rasistul89 a răspuns:

Unul din naruto

| danciuvak a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebuie sa fie dubii in privinta la asta, in episodul 139-140 el ii divulga toate secretele lui si a lui Itaci lui Sasuke. Lucrul cel mai ciudat a fost ca el i-a zis ca vulpea cu 9 cozi nu a fost invocata de el, ci doar a fost ceva natural, dar de fapt mama lui Naruto cind i-a zis toata povestea, tipul cu masca a fost cel care a controlat 9 cozi, unicul lucru ciudat!