In sezonul 2 mor toti actorii. regizorii cameramani inclusi, in sezonul 3 ai ecranul negru.
Ce sens mai are sa vezi toate sezoanele daca esti direct interesata cum se termina?
Chiar se duce naibii tot farmecul filmului, fiindca tot timpul se schimba intre ei si intriga filmului este mai frumoasa cand privesti episod dupa episod, decat sa afli finalul.
Te asigur ca merita sa savurezi fiecare episod, pana termini toate sezoanele filmului.
Voi nu mai aveți răbdare nici măcar pentru activități care se presupune că sunt plăcute, cum ar fi vizionarea unor seriale.
Generația Tiktok, incapabilă să consume conținut mai lung de 5 secunde.
Mă scuzați dar de unde știți sigur ce vârstă am? Da, îmi place să mă uit la seriale și am răbdare până la ultimul episod dar v-ați gândit ca poate nu am timpul necesar să pot viziona un serial într-un timp scurt cum mi aș dori? Sunt genul de persoană căruia nu îi place să stea în suspans. Mulțumesc! Înainte să vă mai luați de generația TikTok gândiți-vă ca alte persoane din generația TikTok merg la liceu, muncă, pentru ca eu și muncesc și mai am teme, etc. plus treburile casei. Credeți mă ca nu toată lumea din generația TikTok are posibilitatea să stea toată ziua în pat pe TikTok și da suntem incapabili să vizionăm un conținut mai mult de 5 secunde pentru ca avem alte treburi.
Mulțumesc pentru răspuns! Știu ca merita și încerc sa savurez fiecare episod pentru ca ador serialul dar de multe ori chiar nu pot rezista suspansului și nu am timpul necesar sa stau sa urmăresc foarte mult serialul.
Mulțumesc pentru răspuns! Asemenea vă doresc, nu cred ca era o întrebare la care să răspundeți la misto, am pus o simplă întrebare, puteați să nu răspundeți dacă vă deranja cu ceva.
Crede-ma ca merita. Eu l-am vazut acum cativa ani si l-am savurat, chiar daca este un serial cu adolescenti.
Vezi cate 2-3 episoade sambata si duminica ori in fiecares eara cate unul.
GeorgeH21 întreabă: