Cu toate ca Kakashi are kamui, nu-l poate folosi in intregime, Itachi are Susanoo, amaterasu si mangekiou sharingan si nici el nu le poate folosi in intregime caci le-ar fi trebuit ochii unui uciha ca sa aiba puterea maxima.
Scuze am mers la baie si prietenul meu a umblat el zice aiurea Itachi Uchiha e mai tare.
Pai dupa mine, Itachi e mai puternic. daca te uiti la episodul din Naruto Shippuden in care Sasuke se lupta cu Itachi, vei vedea de ce. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Itachi este mai puternic...gandeste-te ca atunci cand s-a luptat itachi cu sasuke a pierdut foarte greu, de fapt cei mia multi zic ca la lasat pe sasuke sa-l omoare...iar despre kakashi:daca ai urmarit shippuuden ai vedea ca el are oarecum o lupta cu sasuke in care cam este in avantaj sasuke, care a mai si luptat cu danzo la interval scurt sa ajunga kakashi la el.noroc ca a aparut naruto ca ar fi omorato si pe sakura si pe kakashi. deci:kakashi=itachi(oarecum, luand in calcul ce lupta au dus cei doi frati)
Itachi e mai puternic.Nu stiu daca va mai amintiti, dar in prima serie Kisame si Itachi au venit dupa Naruto si Kakashi s-a luptat cu Itachi si l-a bagat intr-un genjutsu din prima fara scapare.
Ambii sunt la fel de puternici ...In + Kakashi a pierdut prima dat impotriva lui Itachi dar a doua oara Kakashi la batut.
Kakashi nu l-a batut pe realul Itachi, acel "Itachi" era o imitatie sau ceva de genul, cel mai simplu este sa te uiti la finalul luptei sa vezi.