| Akatsuki2 a întrebat:

Cine imi da si mie niste anime-uri tari de actiune si comedie dar va rog da-ti si o descriere altfel nu dau funda?

3 răspunsuri:
| ornitoringfsa a răspuns:

Naruto si Naruto shippuden - pur si simplu e cel mai tare anime big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut happy Incearca Baka To Test To Shoukanjuu, daca vrei ceva chiar comic laughing Nu prea are actiune, dar este foarte comic happy Este vorba despre un grup de prieteni din clasa F care incearca sa invinga clasa A la o batalie cu creaturi invocate, fiecare creatura avand puterea notei pe care ai avut-o la testul anterior. E mai complicat, dar iti spun eu ca este EXTREM de amuzant laughing Personajul meu principal este Ninja Perversul big grin Este super fain anime-ul, incearca-l happy (Are 2 sezoane, apropo, fiecare de cate 12 sau 13 episoade, nu imi amintesc sigur, si 2 ova-uri) sau daca vrei un anime mai lung, cu mai multa actiune decat comedie, desi are si comedie, incearca Fairy Tail happy 175 de episoade. Este vorba despre o ghilda (o breasla, un clan) care face tot felul de misiuni si se lupta cu tot felul de altii laughing Si mai stiu un anime cu actiune, este foarte interesant, chiar daca e cam vechi, si nu e foarte frumos desenat, este ok dupa parerea mea (7 episoade cred ca are) Yu Yu Hakusho se numeste. Este un bataus care ajunga sa moara prin salvarea unui copil de o masina, si dupa reuseste sa invie, si isi face prieteni si mai multe. Dar inainte sa invie, i-a promis lui Genmna (regele lumii de dincolo) ca va face o favoare pentru el, si va deveni agentul lui secret, care pleaca in tot felul de misiuni si aici, impreuna cu inca 3 prieteni, cu diferite puteri, si este si destul de amuzant happy Ti le recomand cu drag, sunt niste anime-uri foarte bune happy Vizionare plaucta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oops, scuze, am zis ca Yu Yu Hakusho are 7 episoade laughing Scuze, are 107 episoade big grin