| aanny a întrebat:

Cine imi spune cel mai horror film primeste funda plus vot :*
insa e o problema:cand spun HORROR sa fie cel mai bun HORROR, deoarece am mai cautat si eu multe filme majoritatea le-am vazut dar mentionez ca eu de mica urmaresc filme de groaza si sunt cam imuna la ele(nu ma sperie) multumesc anticipat happy

33 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Ai vazut Psycho? primul film horror original. restul is toate copiate dupa el happy

| RamonRG a răspuns (pentru Parker):

Nu ai deloc dreptate si eu am vazut filmul Psycho

| Amelia94 a răspuns:

Fall Down Dead- un film cu adevarat horror care te tine in suspans. sa imi zici cum ti se parewinking

| BlueBird05 a răspuns:

Saw
Final Destination
Dead Silence
Fright Night(cel din 2011)
The Woman In Black(cel din 2011)
Paranormal Activity
Dracula
Sper ca te-am ajutat.winking

| valeria4u a răspuns:

The Grudge.
Saw.
Mirrors.
The exorcism of Emilly Rose.
The ring.
Sunt o multime de filme bune, dar cele mai bune mi s`au parut Mirrors si The exorcism of Emilly Rose. =p~

| aanny explică (pentru valeria4u):

1 banal
2 filmul copilariei mele
3 m-a facut sa stau ca proasta in fata unei oglinzi asteptand sa se intample ceva
4 l-am vazut cande ram de vreo 11 ani nimic spectaculos
5 nu-i nu stiu ce ....mai mult thriller
dar multumesc happy fiecare cu cat poate suporta insa eu caut un horror bun

| M25M a răspuns:

Iti zic pe cele care le-am vazut eu si care mi s-au parut chiar bune(in comparatie cu alte tampenii aspirante- sunt si eu in situatia ta, am vazut multe filme horror sau "horror" si sunt cam imun)
Paranormal activity
REC
El orfanto
Silent hill
The exorcism of emily rose
Requiem
The Tunnel
Blair witch project
The Others
Unborn
Ju-on
Ringu
The omen(originalul)
The Exorcist(originalul)
The Haunting in Connecticut
The Awakening
The Woman in black
The Innkeepers
Devil
The Shinning
The Orphan
The Descent(doar prima parte)
Ils
Haute Tension
The Uninvited
Suspiria
Psycho
The Hills Have Eyes
The Strangers
Eden Lake
Dead Birds
Black Death

De mentionat ca unele nu provoaca sperieturi dar sunt captivante si au un scenariu bun.
Toate cele bune.

| aanny explică (pentru M25M):

Mersi :* stiu situatia si majoritatea filmelor sugerate de tine le-am vazut doar pentru ca sunt interesante nu pentru ca ar fi horror care unele nici nu se pot numi asa gen orphan dar mersi oricum:*

| Vans a răspuns:

Silent Hill mi s-a parut cel mai bun din cate am vazut pana acum.

| Nickname1890 a răspuns:

The exorcist

| TheLaw a răspuns:

Daca nici astea nu sunt horror,
1.Saw (1, 2,3, 4,5)
2.They
3.The Exorcism of Emily Rose,, Exorcism: The Possession of Gail Bowers
4.Silent Hill
5.Dead Silence
6.Amusement
7.Grudge(1,2,3)
8.The Slaughter
9. Mirrors
10. 75 de ani

| aanny explică (pentru TheLaw):

Saw priemele parti le-am vazut cand eram mica si inca ma speriam de filme horror ....mai bine zis cand incepea sa nu ma mai sperie cre ca avem 6 ani thinking iar celelalte parti aparute de curand mi se par foarte familiare si nicidecum de speriat deoarece cand vad masca aceea imi aduc aminte de copilarie big grin, cele cu exorcizarile mi se par ineresante dar le-am vazut si nu m-a speriat nimic, grudge din nou nici un efect desi ca in toate filmele vazute au fost faze care m-au surprins si ma faceau sa rad, amusement m-am uitat la o prietena de ziua ei si acum are fobie la clovni laughing the mirrors sincer m-a facut sa fiu mai atenta la fiecare detaliu ce se reflecta in oglinda mea si asteptam sa se intample ceva dar nimic celelalte o sa ma uit si o sa-ti spunwinking

| MhPnr a răspuns:

Saw, the ring, the exorcism of emily rose, silent hill, the woman in black, prometheus, the river, chernobyl diaries, the devil inside, the possession. Şi eu de la 5 ani am început cu the exorcism şi am văzut fata cam 3 luni după laughing Mă bucur să găsesc o fată ca mine :3 sunt la fel de imună, dar astea m-au captivat. sper să îţi placă, vizionare plăcută! :*

| Aleeeexandra a răspuns:

The Pact

| RAMSES123 a răspuns:

Incearca,,Dead Silence,, pe mine m-a speriat foarte tare.

| Em40 a răspuns:

1)The Exorcism of Emily Rose
2)Paranormal Activity funda?

| aanny explică (pentru Em40):

Primul l-am vazut si mi se pare banal iar al doilea am cam cascat laughing

| dudu_8964 a răspuns:

Masacrul din texas, The Exorcist, Silenced hIll

| robertaasdfghj a răspuns:

Ce zici de bloody marie? l-ai vazut...si saw e ok mai ales saw 7 dar bloody marie mi-a placut mai mult.

| aanny explică (pentru robertaasdfghj):

Cand aveam 8 ani le speriam pe prietenele mele cu marry bloody stricandu-mi papusile laughing nu e ceva Horror doar o legenda mai interesanta dar mersi oricum....ps saw 7 l-am vazut si nu e ceva wow tongue

| robertaasdfghj a răspuns (pentru aanny):

Da stiu nu e ceva wow...

| de13a a răspuns:

Inceraca REC 3 Genesis (2012), The Ward (2010) si Casa de ceara ( foarte tare ) Dar nu uita ca partea horror incepe la mijloc, cam asa. horror sa te sperie nuprea o sa mai gaseti dar. o sa ti-se faca sila laughing Ca ii taie la unu' o mana si apoi o baga la tocat sau eu mai stiu ce laughing :*

| Jumbye a răspuns:

Buna cel mai infricosator e The woman is black

| aanny explică (pentru Jumbye):

Serios? l-am asteptat cu sufletul la gura filmul si mi se pare foarte slabut, mai mult filmul se bazeaza pe urletele si sunetele ciudate, nu e nimic special

| Stefania_Morosan_1993 a răspuns:

Paranormal activity,dragme to hell,mirrors,shutter,venom(cel mai tare), the cabin in the woods, the posesion, the grudge3, friday 13 th,the texas chainsawmassacre, frozen, mama, i split on your grave, my bloody valentine ti le recomand

| Laura_Ghena_1997 a răspuns:

The Orphan?

| aanny explică (pentru Laura_Ghena_1997):

Serios? ti se pare de groaza? m-am uitat la el doar fiindca majoritatea se bazeaza pe o actiune bine inchegate si intamplari interesante dar nu-i nimic Horror

| King_Alexander_1999 a răspuns:

Daca vrei un film de groaza cauta The Exorcist happy

| SunrisePleasure a răspuns:

Saw sau Insidious