Draga mea/ dragu meu, Pure. Sunshine toata lumea greseste. daca faci o greseala din neatentie asta nu inseamna ca esti agramat. si daca vrei sa ceri ajutor asta iarasi nu inseamna ca esti prost sau gen ci pur si simplu n-ai idei. daca nu iti convine ceva fa bine si treci peste. Mersi. Pa.
Nu inteleg cum poti sa ceri sa iti explice cineva un motto in situatia cand tu habar nu ai sa scrii corect pe romaneste. Acel "scuza-ti" este de fapt "scuzati". Daca nu ma crezi, dovada sta in faptul ca s-ar scrie dezlegat daca "ti" ar fi pronume si, astfel, cratima ar marca elidarea unei vocale, iar in cazul tau "ti" provine din conjugarea verbului "a scuza" la persoana a II-a plural. Imi cer scuze ca te-am bagat in ceata. Succes la facut teme! Singura, nu pe TPU.
In acest caz inseamna ca nu intelegi rostul temelor. Le primesti tocmai pentru a te face sa gandesti. Tu, nu altii. Nu am vrut sa te jignesc prin raspunsul meu, insa cu siguranta nu a fost o greseala din neatentie (daca ar fi fost nevoie de cratima si ai fi omis-o as fi crezut).
PopStefania întreabă: