Filmele sunt filme si viata e viata. Ele doua nu se intersecteaza niciodata, merg paralel. In orice film apare ceva de domeniul SF care face lucrurile sa se transforme intr-un izvor de stari, senzatii si sentimente care in viata reala mai rar se intampla. Gresesc cei care confunda filmele/serialele cu realitatea.
Pentru ca daca s-ar face filme asa nu ar castiga regizorii si producatorii atat de multi bani!
De ce nu? Eu prefer sa plang bine la inceput apoi restul filmului sa ma consoleze, decat sa plang tare la urma si sa se termine pelicula, iar eu raman neconsolat Nu-i corect!
Tu dar altii nu chiar . Totul se invarte in jurul banilor de aceea
Dar gandeste`te, cum ar putea un film la care de abia ai inceput sa te uiti sa te faca sa plangi? Esti in necunostinta de cauza si acolo, in film poate sa moara sau sa se accidenteze si mama dracu' ca tot nu te face sa versi o lacrima. Ca sa iti trezeasca sensibilitatea, regizorul trebuie sa prezinte personajul, sa stii ca ceea ce se intampla cu el nu e drept, ca viata se joaca cu el, ca nu merita sa treaca prin asa ceva si de abia apoi sa te treaca fiorii. De aceeas`au inventat filmele cu continuare, ca sa te consoleze.
Mircea Badea rade de Marutahttps://www.facebook.com/......791722935/ "Cine rade la urma, rade mai bine" este un proverb foarte des intalnit/citat. Cred ca sunteti de acord ca si viceversa e valabila: "cine plange la urma, plange mai mult"... ma rog, macar la filmele de dragoste?