anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Cine rade la urma, rade mai bine" este un proverb foarte des intalnit/citat. Cred ca sunteti de acord ca si viceversa e valabila: "cine plange la urma, plange mai mult"... ma rog, macar la filmele de dragoste.
Si de aici am o mare dilema: in viata, pentru ca "viata bate filmul", de obicei avem toti parte de o telenovela. Episoade noi, sezoane, mai apar si actori noi pe scena, mai ies unii vechi, etc, asa ca de obicei ni se intampla uneori sa plangem zdravan la inceputul unui episod si pe la sfarsit sa ne treaca.
Asa ca nu inteleg de ce regizorii si scenaristii de filme nu imita in productiile lor viata cotidiana mai corect. Deci:
De ce nu exista filme in care sa plangi zdravan la inceput, si dupa aia sa iti treaca?
Cum s-ar zice: "cine plange la inceput, plange mai bine".

6 răspunsuri:
| Alexa843 a răspuns:

Pentru ca daca s-ar face filme asa nu ar castiga regizorii si producatorii atat de multi bani!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alexa843):

De ce nu? Eu prefer sa plang bine la inceput apoi restul filmului sa ma consoleze, decat sa plang tare la urma si sa se termine pelicula, iar eu raman neconsolat laughing Nu-i corect!

| Alexa843 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu dar altii nu chiar happy. Totul se invarte in jurul banilor de aceea straight face

| xBya a răspuns:

Filmele sunt filme si viata e viata. Ele doua nu se intersecteaza niciodata, merg paralel. In orice film apare ceva de domeniul SF care face lucrurile sa se transforme intr-un izvor de stari, senzatii si sentimente care in viata reala mai rar se intampla. Gresesc cei care confunda filmele/serialele cu realitatea.

| xBya a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar gandeste`te, cum ar putea un film la care de abia ai inceput sa te uiti sa te faca sa plangi? Esti in necunostinta de cauza si acolo, in film poate sa moara sau sa se accidenteze si mama dracu' ca tot nu te face sa versi o lacrima. Ca sa iti trezeasca sensibilitatea, regizorul trebuie sa prezinte personajul, sa stii ca ceea ce se intampla cu el nu e drept, ca viata se joaca cu el, ca nu merita sa treaca prin asa ceva si de abia apoi sa te treaca fiorii. De aceeas`au inventat filmele cu continuare, ca sa te consoleze.

| Ene_Emanuel_1956 a răspuns:

Mircea Badea rade de Marutahttps://www.facebook.com/......791722935/ "Cine rade la urma, rade mai bine" este un proverb foarte des intalnit/citat. Cred ca sunteti de acord ca si viceversa e valabila: "cine plange la urma, plange mai mult"... ma rog, macar la filmele de dragoste?