| d2i2n2 a întrebat:

Cine s-a uitat la filmul acesta: http://www.cinemagia.ro/filme/mama-569428/?
Cum vi s-a parut? Vreu parerile vostre (argumentati) :D
Funda;))

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
M-am uitat eu, într-adevăr e un film captivant, chiar merită văzut.
M-a impresionat mult acest film.
Te pup!

9 răspunsuri:
| d2i2n2 explică (pentru anonim_4396):

Te rog imi poti spune despre ce se povesteste?

| d2i2n2 explică (pentru anonim_4396):

Ce se intampla in film?

| MirelaBianca a răspuns (pentru d2i2n2):

Un barbat isi ia fetitele (care erau destul de mici) si pleaca cu masina. Afara era zapada si masina a derapat. Au mers impreuna prin padure si au gasit o casa, in care au intrat. Barbatul vroia sa isi impuste fetitele, dar a venit un fel de fantoma si l-a ucis. Fantoma aceea a avut grija de fetite si ele au numit-o "Mama". Fetele acelea mergeau in maini si devenise chiar infricosatoare. Unchiul fetelor si sotia acestuia le tot cauta, pana ce da de ele. Le ia acasa la el si are grija de ele. Fantoma incearca sa-l omoare, trantindu-l pe scari, dar acesta reuseste sa supravietuiasca. In timp ce el se afla in spital, iubita sa traieste clipe de groaza, deoarece fantoma se ascundea intr-un dulap din casa lor, iar fetitele se jucau cu ea. Fantoma era geloasa, deoarece fetele se atasase foarte mult de matusa lor si de aceea vroia sa o omoare. Fetele se rugau de "Mama" sa o lase sa traiasca, in tot acest timp fata mai mare reusise sa se detaseze de "Mama", dar cea mica o iubea foarte mult. In final unchiul moare, fiind ucis de "Mama", iar fantoma se arunca cu fetita cea mica in apa ( pentru ca vroia sa fie alaturi de ea etern). Fata cea mare a ramas cu matusa. Spar ca te-am ajutat :*

| d2i2n2 explică (pentru MirelaBianca):

Da m-ai ajutat mult si iti multumes muuuult. happy
Scuze iti dadeam tie funda dar i-am dat-o altei persoane. straight face

| MirelaBianca a răspuns (pentru d2i2n2):

Ma bucur ca te-am ajutat. :*

| Geoosh98mtfc a răspuns:

Este un film de groaza... iti spun mai multe pe mess rolling on the floor))))))))
E frumos, dar e de groaza

| d2i2n2 explică (pentru Geoosh98mtfc):

Bine...rolling on the floor laughing

| SlenderWomen a răspuns:

Mie mi-a placut faza cand mama mergea prin casa si deodata... sare pe matusa sa o omoare

| SlenderWomen a răspuns (pentru SlenderWomen):

Eu ziceam ca merge peruca pe jos