| danina a întrebat:

Cine stie seriale sau filmein care joaca actorii din culoarea fericirii gen sndha. ranvir. ragini. anmol etc?

10 răspunsuri:
| FlorinDiablo a răspuns:

Aolo deci urasc serialul ala prietena mea se uita la el si cand da pe jigodia aia de post ca nu stiu cum sa il numesc imi vine sa sparg Tv deci nu suport sa vad tigani(indieni) aia

| toxik a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Te intreba pe tine cineva ceva, de ne spui noua ca urasti serialul raised eyebrows. si pentru cultura ta generala, indienii nu sunt tigani. tu la scoala nu ai invatat despre state si rasa predominanta? straight face.

| toxik a răspuns:

Copil fara viitor. straight face o sa am grija sa te raportez pentru limbajul folositwinking nu castigi nimic daca vorbesti in felul acesta. macar eu dau dovada de buna educatie, pe cand tu nici nu ma cunosti si vorbesti ca pe mahala.laughing) vai de tine oh go on laughing

| toxik a răspuns:

Mah termiknatule.nu stau acum sa te injur pe un site public. asa cum fac speciile pe cale de disparitie si cei facuti din avorturi nereusite laughing intelegi ce vreau sa spun nu? smug. sa rev la sub.cat despre parintii mei, m-au invatat multe. imi pare sincer rau pentru tine ca nu ai avut parte de asa parinti.nu stiu dcaca ai obs., dar mah baiatule. te fac din vorbe laughing)) fraier esti laughing imi place cand te enervezi.sa mor eu esti chiar distrus laughing

| FlorinDiablo a răspuns (pentru toxik):

****i morti si familia matii in gura nu te aflu eu sa vezi ce toxik iti dau eu tie.Dar curva aia de mata te-a invatat sa sugi **** si spui ca te-a invatat multe lucruri?! Pe net toti sunt smecheri si destepti dar in realitate va cacati pe voi si tine cont terminata(a) esti tu cu familia tawinking

laughing)))) mama ce te oftici laughing pana acum te injuram de te spurcam laughing da n`o fac laughing
1.mama nu e curva. daca e mata, nu inseamna ca trebuie sa vb despre mama mea ca e curva laughing
2. daca mata te-a invatat sa sugi, nu ins ca trebuie sa suga toata lumea laughing
3.nu ma dau smechera cum te dai uhwinking. esti ofticat peste masura laughing)
4. terminata e familia ta. in special maicuta ta care a facut o asemenea creatura. asta e. daca tatal tau n`a avut samanta aia in el laughing)
de cap sa-ti fie mah baiatule. altceva nu ai de facut decat sa injuri pe TPU? laughing saracule care esti.batting eyelashes

| FlorinDiablo a răspuns (pentru toxik):

Auzi ma ordinar(O)ala mai destept cedeaza primul si eu stiu ce am spus si am dreptate si eu ma dau smecher pentru ca pot dar tu nu poti, pentru ca esti prea prost si ca sa te injur in termeni medicali decaloteza-mi penisul si taci din gura.Te trezesti tu sa comentezi la raspunsurile altora vedeti de treaba ta si culcate daca esti asa bazat si bine crescut nu te-ai intinde la atatwinkingAsa ca ma doare in penis de tine poti sa comentezi pana maine ca nu ma pun cu prostii ca au mintea odihnita

laughing)) buah smecheru pzd.i sunt fata. laughing).

| danina explică:

Helooo. imi raspunde cineva la intrebare?

| toxik a răspuns:

Din cate stiu sadhna (sara khan) mai joaca si in ram milayi jodi thinking