The Tracker (2002), Yojimbo, Zatoichi (cele 25 de filme in care joaca Shintarô Katsu), Seven Samurai, Tracker (2010), Our idiot brother, 3 Idiots. Mai vrei?
Iti dau funda. Datorita tie mi-am adus aminte de 'The Last Samurai' cu Tom Cruise. Stiu ce o sa urmaresc in seara asta. Multumesc tie si tuturor celorlalti pentru sugestii!
Uita-te si la ce ti-am propus eu cand ai timp si chef, mai ales la The Tracker, Yojimbo si cele cu Zatoichi.
Uite aici o lista cu cele mai bune 25 de filme vazute de mine. http://www.imdb.com/list/cwlg4Uy1EEE/
Rat race?
To end all wars, Sjecas li se Dolly Bell 1981, Carnavalul (cu Toma Caragiu)?
Strange wilderness, 80 minutes, Johnny English. Poate nu le-ai vazut.
Le-am vazut pe toate trei... multumesc pentru sugestie oricum!
Johnny got his gun?
L-am vazut miercuri seara Foarte bun film. In seara asta vreau sa ma uit la un film de actiune...
Atunci: Fast and furious 7, Man in black 3 le poti vedea pe Iphone 5... Tu chiar stii toate filmele pe care le-am vazut?!?
Pai... cam da Am vazut cam toate filmele care meritau din '85 incoace. MIB3 o sa apara pe 25 luna asta . Am reusit sa vad, fac aproape doua ore cu metroul si cu trenul pana la munca, deci, am timp destul. Caut ceva actiune. Hai sa-ti dau un reper... un Arnold Schwarzeneger!
Ok! Si pe Ipad 4
Era ironic. MIB3 are lansarea pe 25 mai in UK, abia dupa aceea in Romania
Crezi ca exista vreun film pe care nu l-ai vazut cu Arnold? Truejustice, Skin trade, Machete, The killer ( astea-s cu Segal), Terminator salvation, Cars, Hercules in New York, Batman and Robin (cu Arnold).
vRaz întreabă:
PopStefania întreabă: