| vRaz a întrebat:

Cinefililor, un film bun?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The Tracker (2002), Yojimbo, Zatoichi (cele 25 de filme in care joaca Shintarô Katsu), Seven Samurai, Tracker (2010), Our idiot brother, 3 Idiots. Mai vrei?

| vRaz explică (pentru anonim_4396):

Iti dau funda. Datorita tie mi-am adus aminte de 'The Last Samurai' cu Tom Cruise. Stiu ce o sa urmaresc in seara asta. Multumesc tie si tuturor celorlalti pentru sugestii!

| anonim_4396 a răspuns (pentru vRaz):

Uita-te si la ce ti-am propus eu cand ai timp si chef, mai ales la The Tracker, Yojimbo si cele cu Zatoichi.

25 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Uite aici o lista cu cele mai bune 25 de filme vazute de mine. http://www.imdb.com/list/cwlg4Uy1EEE/

| vRaz explică (pentru ZvT):

Mersi. Mi-am pus spranceana si pe filmele din lista ta. Le-am vazut cam pe toate, si cele care nu le-am vazut nu ma atrag. Multumesc pentru sugestie! O sa le mai verific odata sa fiu sigur ca nu am sarit vreunul!

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru vRaz):

Rat race?

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

To end all wars, Sjecas li se Dolly Bell 1981, Carnavalul (cu Toma Caragiu)?

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Strange wilderness, 80 minutes, Johnny English. Poate nu le-ai vazut.

| vRaz explică (pentru BogdanelululTheGodfather):

Le-am vazut pe toate trei... multumesc pentru sugestie oricum!

Johnny got his gun?

L-am vazut miercuri seara big grin Foarte bun film. In seara asta vreau sa ma uit la un film de actiune...

Răspuns utilizator avertizat

Atunci: Fast and furious 7, Man in black 3 le poti vedea pe Iphone 5... Tu chiar stii toate filmele pe care le-am vazut?!?

Pai... cam da big grin Am vazut cam toate filmele care meritau din '85 incoace. MIB3 o sa apara pe 25 luna asta big grin. Am reusit sa vad, fac aproape doua ore cu metroul si cu trenul pana la munca, deci, am timp destul. big grin Caut ceva actiune. Hai sa-ti dau un reper... un Arnold Schwarzeneger!

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru SorryForPartyRocking):

Ok! Si pe Ipad 4

| vRaz explică (pentru SorryForPartyRocking):

Era ironic. MIB3 are lansarea pe 25 mai in UK, abia dupa aceea in Romania big grin

Crezi ca exista vreun film pe care nu l-ai vazut cu Arnold? Truejustice, Skin trade, Machete, The killer ( astea-s cu Segal), Terminator salvation, Cars, Hercules in New York, Batman and Robin (cu Arnold).