O sa arunc un ochi pe propunerea ta si da, cam sunt cinefil.
Strange wilderness, 80 minutes, Johnny English. Poate nu le-ai vazut.
Bun filmul, pacat ca l-am vazut. Daca mai cunosti filme de genul, chiar te rog sa mai spui, tu sau altii care stiu.
Scuze vRaz ca ma bag in postul tau, dar si eu sunt in cautare de un film.
Dupa notele de pe imdb... 6.5 la primul si 5.0 la al doilea... nu stiu zau. Alte propuneri? xD
Nici o problema... daca gasesti unul bun, arunca'l cu o surubelnita incoace sa-l desfac sa vad ce este de capul lui.
Uite aici o lista cu cele mai bune 25 de filme vazute de mine. http://www.imdb.com/list/cwlg4Uy1EEE/
Le-am vazut pe toate trei... multumesc pentru sugestie oricum!
L-am vazut miercuri seara Foarte bun film. In seara asta vreau sa ma uit la un film de actiune...
To end all wars, Sjecas li se Dolly Bell 1981, Carnavalul (cu Toma Caragiu)?
Iti spun si eu cateva. Sunt in topul preferintelor personale. Nu te lua dupa nota dupa imdb, nu intotdeauna sunt exacte.
Running Scared.
Deja Vu.
88 Minutes.
Inside Man.
Unstoppable.
Man on Fire.
Red Eye.
Formula 51.
Catch me if you can.
Atunci: Fast and furious 7, Man in black 3 le poti vedea pe Iphone 5... Tu chiar stii toate filmele pe care le-am vazut?!?
Pai... cam da Am vazut cam toate filmele care meritau din '85 incoace. MIB3 o sa apara pe 25 luna asta . Am reusit sa vad, fac aproape doua ore cu metroul si cu trenul pana la munca, deci, am timp destul. Caut ceva actiune. Hai sa-ti dau un reper... un Arnold Schwarzeneger!
Era ironic. MIB3 are lansarea pe 25 mai in UK, abia dupa aceea in Romania
Iti dau funda. Datorita tie mi-am adus aminte de 'The Last Samurai' cu Tom Cruise. Stiu ce o sa urmaresc in seara asta. Multumesc tie si tuturor celorlalti pentru sugestii!
Crezi ca exista vreun film pe care nu l-ai vazut cu Arnold? Truejustice, Skin trade, Machete, The killer ( astea-s cu Segal), Terminator salvation, Cars, Hercules in New York, Batman and Robin (cu Arnold).
Uita-te si la ce ti-am propus eu cand ai timp si chef, mai ales la The Tracker, Yojimbo si cele cu Zatoichi.
vRaz întreabă:
PopStefania întreabă: