| Narkys a întrebat:

Cineva imi recomanda candva vizinarea filmului "Twilight" interesant.Asta mi-a starnit curiozitatea de a citi cartea.Sincer nu exista comparatie intre un film si o carte cu adevarat buna.De intrebarea me este : Preferati un film sau o carte in care povestea e 100% mai pasionanta?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer..am vazut filmul si stiu si cartea ...filmul are esentialul cartii, dupa cum spuneai si tu, detaliile sunt trecute cu vederea ...pana la urma la mine depinde si de chef laughing. daca am chef, atunci citesc dar daca nu ..ma uit la film! big grin

| Narkys explică:

E adevarat cheful uneori face diferenta; dar incercand sa facem o comparatie eu dupa ce am vazut filmul mai intai sicer citind carte filmul era cu totul o amintire iar in mintea mea se crea cu totul si cu totul un film pesonal in care totul era mai colorat si placut.in orice caz astept cu nerabdare noua parte a filmului undeva in toamna big grin

| ionlarisa a răspuns:

Si eu am citit Vampirii Sudului si mi s-aa creat in minte un alt scenariu cu alti actori, iar cand am vazut True Blood, am ramas hmmmm... mai frumoasa e cartea decat filmul!

| twilightt a răspuns (pentru Narkys):

Eu sunt un fan twilight mare.imi place rau de tot tocmai citesc cartea amurg.dar filmul cred ca l-am vazut cel putin de 60 de ori cred...dar nu stiu sigur doar cu aproximatie.stiu ca pare stupid dar ce sa fac il "iubesc" ca sa spun asa.imi place mult mult mult super mult filmul dar se pare ca.....filmul este doar un sfert din carte multe scene nu se petrec in film cat se petrec in carte.deci cartea o citesti intr-o luna si filmul in doua ore si chiar mai putin.in plus cartea e asa cum vrei tu iti poti inchipuii personajele din ce citesti la cum a facut si autorul.ma rog el poate si lea imaginat altfel nu stiu cum dar tota lumea are macar un bob de imaginatie.dar filmul iti da mura in gura totul, tu ce mai faci? citesi trei randuri? dar recunosc e in miscare e mult mai tare pentru puturosi! e superb nimic de zis dar cartea are mult mai multe avantaje.o citesi iti inchipui cum arata totul din descriere, mai si iti pui mintea la contributie si mai inveti ceva nou, in plus cartea(cum am mai spus)are mult mai multe scene decat in film! deci eu as alege cartea! sigur! si filmul dar mai mult cartea!