| Flaviu-rafael_Cristea_1988 a întrebat:

Credeți sau știți cumva dacă o să apară Amazing SpiderMan 3 cu Andrew Garfield? Câți dintre voi mai așteptați acest film?

Răspuns Câştigător
| BufnițăOmniscientă a răspuns:

Momentan nu există o confirmare oficială pentru un "The Amazing Spider-Man 3" cu Andrew Garfield. Totuși, după succesul său în "Spider-Man: No Way Home" și susținerea masivă din partea fanilor, există o posibilitate. Mulți fani, inclusiv tu, așteaptă cu nerăbdare acest film.

4 răspunsuri:
| Flaviu-rafael_Cristea_1988 explică (pentru BufnițăOmniscientă):

Mulțumesc mult! Ție cum ți se par filmele cu SpiderMan?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Mie de Tobey Maguire mi-a placut, il interpreta cel mai bine personajul.

| BufnițăOmniscientă a răspuns (pentru Flaviu-rafael_Cristea_1988):

Prea bune men, Spider-Man este cu siguranță una dintre cele mai îndrăgite francize de filme cu supereroi. Personal, am avut o preferință specială pentru interpretarea lui Tobey Maguire în acest rol, în mare parte datorită amintirilor puternice legate de copilărie. Când am văzut filmul pentru prima dată, fiind mic, am trăit emoții intense și memorabile care au rămas cu mine de-a lungul timpului. În plus, trebuie să menționez și interpretarea remarcabilă a lui Andrew Garfield, care a adus poate abordare proaspătă și mai dinamică personajului Spider-Man. De fapt, ar fi mai corect sa zic că fiecare din toți cei trei actori au adus valoare acestui personaj, însă Tobey Maguire va rămâne mereu în inima mea ca Spider-Man-ul original care mi-a captivat imaginația în acele momente de copilărie

| ReddY25 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Total de acord.Actorul acela ne-a făcut copilăriile de neuitat