| Ardelean_Alexandru_1972 a întrebat:

Cu ani în urmă, pe vremea lui Ceaușescu, la unul din revelioane am văzut o scenetă cu Puiu Călinescu pe care nu am mai văzut-o de-atunci și nu e absolut nicăieri, pe niciun site, nu știu ce s-a întâmplat cu ea; oare nu se mai află în arhiva TVR? Mi-a plăcut la nebunie, e de referință pentru mine, țin minte și subiectul și destul de multe poante; acțiunea se petrece la o întreprindere de umbrele, Cooperativa Pic Pic Pic, unde un tip primește o observație de la șeful lui (un actor de care nu cred că a mai auzit cineva, Costel Constantinescu), observație care se încheie cu: „Mai vorbim noi, mâine...". Tipul va transforma afirmația asta a șefului într-o obsesie, întrebându-se toată noaptea ce-a vrut să spună șeful lui și dacă îl va sancționa a doua zi; va face noapte albă dorind să scape de obsesia care îi distrugea liniștea: încearcă diferite activități (lectură, spectacol la circ, rătăcire prin deșert) în care îl vede ca un coșmar repetitiv pe șeful lui laughing Ai idee unde sau dacă s-ar putea găsi?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Sa stii ca am cautat si in Arhiva TVR si pe Youtube dar nu am gasit nimic. Imi pare rau.

3 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Ia legatura cu cei de la arhiva TVR sigur o au ei.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai mai pus odata intrebarea aceasta si nu ai primit raspuns, de ce insisti daca vezi ca nu stie nimeni, pe vremea lui Ceausescu oamenii mergeau la petreceri nu stateau la televizor, aveau musafiri sau erau ei invitati, asa ca greu o sa i si aminteasca cineva sceneta aceea, eu ti am raspuns si data trecuta si ti am spus cauta singur pe Youtube revelioane anii 70-80 si vezi tot ce gasesti, ai facut asa? Nu, ca este mai simplu sa i ti caute altcineva si tu sa dai o funda, cauta tu, munceste tu si gaseste ca tu si ce anume cauti, este de refetrinta, pentru tine poate, nu toti i si mai amintesc niste scenete vechi de 40 de ani, nici macar nu stii anul in care s-a dat la tv aceasta sceneta cu puiu calinescu, tu scrii doar cu ani in urmă pe vremea lui Ceausescu, cu zeci de ani in urmă, sunt 32 de ani sau mai mult de la revolutia din 89, deci sigur sceneta pe care o cauti are 40 si ceva de ani aproape 50 daca ne referim la anii 70. Succes caută o singur ca degeaba astepăti sa cautăm noi.

| Ardelean_Alexandru_1972 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am cautat si pe Youtube si am incercat si aici proabil o sa am norocul sa gasesc o persoana care totusi poate sti despre ce este vorba, nu astept sa imi cada *para malaiata *in gura ca in povestea unui om lenes, nu ma mir de ce nu sunt egale degetele la mana unui om, daca te deranjeaza intrebarea mea nu inteleg de ce nu dai ignor si sa iti vezi de farfuria ta!