Ati dori sa va spun cum ar fi? Adica intamplarile pe care le-am creeat, daca da dati-mi idurile voastre
De ce nu? Odata ce te pricepi la desen nu stiu ce ar fi asa greu... E o idee interesanta. Si eu ma gandeam intru-n timp ca incep o poveste, sa o fac manga dar... lene
Intrebarea ta este cam neclara. Nu cred ca poti reproduce un anime japonez dupa parerea mea, sunt unice, au incercat si americanii gen Afro Samurai. Dar tot nu le-au iesit ca cele japoneze Deci parerea mea este ca ar fi o pierdere de timp.
Nu am spus ca voi face un anime, ci un desen, ai vaz cum s-a fakcut supernatural desen dupa film nu? La fel doar ca eu vreau sa fac un desen, iar mai intai o sa incep cu manga, sau mai bine zis benzi desenate. Si sa stii ca ma chinuiesc in fiecare zi la o poveste deoarece este foarte complicat. Stii ma bucur ca mi-ai criticat raspunsul caci asa e, nu se poate reproduce un anime deoarece -- munca, munca, munca, munca! E prea mult, pot sa inteleg!
Dar nu ma dau batut nici o data! Multumesc pentru raspuns si multumesc foarte mult si celorlalti pentru raspuns! Multumesc anticipat(repet)