Intrebarea ta este cam neclara. Nu cred ca poti reproduce un anime japonez dupa parerea mea, sunt unice, au incercat si americanii gen Afro Samurai. Dar tot nu le-au iesit ca cele japoneze Deci parerea mea este ca ar fi o pierdere de timp.
De ce nu? Odata ce te pricepi la desen nu stiu ce ar fi asa greu... E o idee interesanta. Si eu ma gandeam intru-n timp ca incep o poveste, sa o fac manga dar... lene
Ati dori sa va spun cum ar fi? Adica intamplarile pe care le-am creeat, daca da dati-mi idurile voastre
Nu am spus ca voi face un anime, ci un desen, ai vaz cum s-a fakcut supernatural desen dupa film nu? La fel doar ca eu vreau sa fac un desen, iar mai intai o sa incep cu manga, sau mai bine zis benzi desenate. Si sa stii ca ma chinuiesc in fiecare zi la o poveste deoarece este foarte complicat. Stii ma bucur ca mi-ai criticat raspunsul caci asa e, nu se poate reproduce un anime deoarece -- munca, munca, munca, munca! E prea mult, pot sa inteleg!
Dar nu ma dau batut nici o data! Multumesc pentru raspuns si multumesc foarte mult si celorlalti pentru raspuns! Multumesc anticipat(repet)