| mirr0rs a întrebat:

Cum vine rezervarea la cinema pentru mai mult de o persoana, ca nu am mai facut? am vazut ca primesti un cod cand faci.1. Daca faci de exemplu pentru mai mult de o persoana, trebuie sa platesti tu pentru toti si primesti un bilet cu un anumit numar de locuri sau le dai celorlalti codul de rezervare si platesc pe rand?
2.Si cand iti taie biletul la intrare in cinema,in cazul in care primesti un bilet,,cu mai multe locuri", spui ca persoanele respective de langa tine sunt cu tine sau ceva nu? asta in cazul in care asa functioneaza.
3.Si cu cat timp inainte sa inceapa filmul ai voie sa fi in sala mai exact? Sau spuneti voi cum e.

3 răspunsuri:
| Eu2208 a răspuns:

Poti sa rezervi cate locuti vrei si o sa introduci tu mail.ul si ei o sa iti trimita un mail de confirmare pe care trebuie sa il arati la caserie ( de unde iti iei biletele) si ii spui ca este pe numele de "..." si acolo platesti biletele pe care le.ai rezervat
*atentie* trebuie sa apesi pe butonul de rezerva biletele nu pe cel de cumpara ca altfel o sa fie mai uratsad!
Apropo trebuie sa vi cu minim 30 minute mai devreme sa cumperi biletele ca altfel dupa 30 min toate rezervarile se anuleaza... fiindca trebuie sa le cumpere alti daca aia nu au venit
Sper ca te.am ajutat!

| mirr0rs explică (pentru Eu2208):

Eu am facut rezervare deja pe net si mi-a dat un cod de rezervare pe email despre care scrie ca trebuie aratat la caserie, da ce fac cand ajung acolo? platesc pentru toti si primesc un bilet pe mai multe locuri nu?

| Eu2208 a răspuns (pentru mirr0rs):

Da, trebuie sa arati codul cu 30 min mai devreme si sa platesti... atunci iti va da biletele.