Nu cred ca e nimic grav, nu esti prima cind o sa se termine o sa apara alt serial si tot asa. succes
nu ai cum...e un show TV nu are puterea sa creeze dependeta fizica sau morala, stai linistit
Aici trebuie sa-ti raspund din propria experienta. Eu am fost aleasa printre alti 60 de adolescenti de pe facebook sa facem figuratie la Balul lor de Absolvire. A fost o experienta superba, am cunoscut actori minunati, intr-adevar au talent acesti adolescenti, dar sunt oameni normali ca si noi, iar ceea ce joaca in Serial, asa ceva nu se poate intampla in viata reala ( certuri si cantece atunci cand te desparti de cineva sau te impaci ) Mie una, nu mi se pare cine stie ce, avand in vedere ca le-am fost alaturi 2 zile la filmari. Nu inteleg depedenta asta de serial, ce au facut acesti copii pentru voi, de sunteti innebuniti? Ei asta si vor, sa aiba fani, sa fie lumea disperata dupa ei. Si-au facut fani cu varste intre 10-20 de ani ( eu fac 19 ) si sunt faimosi si bogati de pe urma dependetei voastre. Daca tu noaptea nu poti sa adormi decat cu gandul la ei, atunci intr-adevar ai o problema. Serialul e serial, il vizualizezi, te simtit bine, te transpui in locul personajelor si a faptelor, dar doar atat. Viata ta nu depinde de el.
Iesi afara, fa-ti prieteni, socializeaza, distreaza-te etc.
Williama întreabă: