Banshee,Lost, Gotham, Black Mirror, Incorporated, Pure (2017-), True Detective, The Killing, The Shield, Lilyhammer, Power, Mad Dogs, The Night Manager, The Night Of, The Divide (2014), Blood & Oil, The 100, Valea Mută, Eyewitness, The OA, 3%, Beyond, Riverdale, Dig, Frequency (2016-),Fear The Walking Dead, In The Flesh, Helix, Containment
Încearcă supranatural (multe sunt si din fapte reale), Constantine, Lucifer...vizionare plăcută
Trebuie sa vezi neaparat The mentalist.E minunat, o sa-ti placa sigur, e foarte interesant.
Eu am vazut Dexter, GoT, TWD, Narcos si The last ship din lista ta.
Se poate sa iti placa si:
House M.D. : e serialul meu nr.1
House of Cards(2013): e un serial foarte bun de calitate, cu o nota mare pe imdb.
Suits : Un prieten mi la recomandat, la inceput eram ceva de genu "serial cu avocati, nu are cum sa imi placa", dar dupa primul episod am zis ca trebuie sa-l vad.
Sherlock : must see
Toate astea sunt seriale normale cu personaje normale.
Daca iti plac cele S.F:
The Flash: nu e chiar pe gustul tuturor dar e interesant, un serial din care poti trage morala si e "kid friendly", nu are injuraturi, sau alte prostii
Din universul Marvel pe langa filme si serialele sunt necesare ca sa il poti intelege:
Agents of SHIELD
Agent Carter
Daredavil - foarte bun si bine facut
Jessica Jones - meh, nu mi-a placut dar poti sa incerci
Altele:
The 100 : foarte interesant la inceput dar parca parca isi pierde din efect acum.
Mr. Robot - daca vrei drama si hacking
12 Monkeys - asta ii un fel de "mind blow"
Lie to me
Elementary
Anime?, Da?
Death Note : preferatul meu
Sword Art Online : probabil toti am visat candva ceva de genul
Assassination Classroom
Code Geass (toate)
Fullmetal Alchemist
Highschool DxD (+17, +18)
One puch man
Soul Eater
Naruto Shippuden : un clasic as spune
The Simpsons : tot clasic
Incearca Person of interest, White collar sau Limitless. Nu sunt foarte populare, dar cred ca te-ar putea captiva.